Laller & NOLAN Helmets együttműködés a Dakaron!

Laller & NOLAN Helmets együttműködés a Dakaron!

MEGOSZTÁS

Horváth Lajos már az előző Dél-Amerikai megmérettetésen is a világhírű olasz gyártó X-LITE névre hallgató professzionális versenyeszközét használta. A 2018-as Dakarra azonban már a NOLAN bukósisak mogul támogatottjaként utazik Laller!

Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Carlos Checa, Marco Melandri, és a sor még koránt sem teljes. Ebbe a sorba áll be az X-LITE termékekhez támogatottként hozzájutó váci Dakaros, és ez még nem minden.

Az olaszok Kelet-Európában elsőként Lallernek engedélyezték, hogy tradicionális termékük a saját képére formálja!

„Tavaly tért vissza a NOLAN ezzel a termékkel az off-road világba, és nekem volt szerencsém ezt használni itthon először. Ezt az együttműködést tovább gondolva engedélyezték számunkra az egyedi festést. A NOLAN-ról nagy vonalakban annyit kell tudni, hogy egy olyan 100%ig olasz manufaktúra, akik büszkék, arra hogy mindent maguk gyártanak.”

„Egészen elképesztő, hogy megfeleltünk az olasz cég szigorú előírásainak, és bekerültünk a szponzorált versenyzőik elitkörébe. Az már csak hab a tortán, hogy a „keleti blokkban” elsőként nekünk engedélyezték, hogy a saját designunkkal lássuk el a Dakaron viselendő terméket.

Már ki is gondoltam az új sisakom küllemét, amit a híres hazai szakember, Mike Tamás fog elkészíteni. Őhozzá egyébként ragaszkodott a NOLAN, ami a művész munkásságát illetően teljességgel érthető, és engem is büszkeséggel tölt el.” – mondta vidáman Horváth Lajos, aki EB győzelme után extra erőbedobással készül a 2018-as Dakar Rallyra.

A hollywoodi produkciókba is bedolgozó Mike Tamás egész biztosan markáns kézjegyet hagy majd Laller bukóján, így kíváncsian várjuk a végeredményt!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ