Laller – “Kezdem érezni a potenciált!”

Laller – “Kezdem érezni a potenciált!”

MEGOSZTÁS

Elrajtolt a Riverside Baja, amelynek motoros szekciójában megtalálhatjuk Horváth Lajos „Lallert” is. A Dakart megjárt terepmotoros térdműtétje óta először ült motorra, így inkább tesztjelleggel hasít a Vas megyei off-road pályákon. 

Ám reaktiválódás ide, hosszú kihagyás és teszt oda, Szombathelyen mégiscsak verseny van. És ebben a csörtében Laller jelenleg a motorok között a harmadik, az összetett mezőnyben pedig a negyedik helyen áll! Így nyilatkozott nekünk a péntek megpróbáltatásairól:

„Három gyorssal indítottuk a Riverside Baja első napját, ahol az első etap számomra nem alakult problémamentesen. A 22 kilométeres táv harmadik kanyarjába érve „eltűnt” a fékerő a hátsó kerekemről, aminek köszönhetően egy árokban kötöttem ki. Hamar felpattantam, és folytattam az utam, de már óvatosabban, hiszen a térdem ekkor még nehezen viselte a megterhelést. A második 56 km-es szakaszban egy sáros és nyomvályús, benőtt füves részekkel tarkított részre érkeztünk, ez nem volt egyszerű.

Leginkább a kitámasztások, és a nyeregben történő felállás esett nehezemre. Egy hónapja nem végeztem ilyen jellegű mozgásokat, és most értettem meg igazán az Doktor úr tiltását, egy hosszútávú versenyt még biztosan nem bírtam volna érdemben végigcsinálni. Miután fájdalomcsillapítóval könnyítettet magamon, a harmadik szakasz már remekül ment. Bölcs döntés volt, a Hellas rali kihagyása, kellett ez a felvezetés a lábamnak, mert kezdem érezni benne a potenciált. Szombaton ugyanez a táv következik visszafelé, majd továbbmegyünk a ralis szakaszokra – várom a rajtot, és bizakodó vagyok!” – zárta napi beszámolóját a Quebeck Laller Racing Team versenyzője.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ