Laller dobogós a Riverside Baja-n!

Laller dobogós a Riverside Baja-n!

MEGOSZTÁS

Tegnap este hivatalosan is véget ért a Riverside Baja terep-rally verseny, amelyen a motorjával a motor/quad abszolút értékelésben Horváth Lajos a harmadik helyezést szerezte meg. Műtétből lábadozva, hosszú kihagyás után remek szereplésként értékelhető a dobogó!

“Tegnap, azaz szombaton visszafelé, az ellenkező irányban teljesítettük a versenytávot. Ebből adódóan voltak tréfás helyzetek a nyomvályúkkal sűrűn tarkított pályán. A ralis-murvás szakaszok már teljesen rendben mentek, azokat nagyon élveztem. Sikerült kétszer letámasztani a műtött lábammal, ami után pestiesen szólva csillagokat láttam. A motor bejáratós volt, csakúgy mint a bal combom, amire még vissza kell gyúrni az ilyesfajta terheléshez szükséges izomzatot, hogy huzamosan tudjak állni menet közben a nyeregben.”

Laller akcióban – Képek: Pataky Péter

A váciak kedvenc Dakar versenyzője fájdalmai és nehézségei ellenére is képes volt felérni a pódiumra, ami jó jel a közeljövőt illetően. Laller további céljai között ugyanis a pihenés nem, ellenben több verseny is szerepel – nemsokára például már Albániában húzza majd a gázt a kemény pilóta! “Összességében jól éreztem magam, jó volt végre újra motoron ülni, a látottakat és tapasztaltakat pedig mindenképpen biztatóra értékelném!” – zárta monológját a Quebeck Laller Racing Team kiválósága.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ