Laller bukott, de folytatná!

Laller bukott, de folytatná!

MEGOSZTÁS

Dübörög a I.O.B.C. tereprali sorozat szezonnyitó futama Bugacon, a motoros és quados mezőny vasárnap már a harmadik napját kezdi meg a buckák között. Utolsó szakaszként száz kilométer mért etap vár a gladiátorokra, köztük Horváth Lajosra is.

Lallernek nem alakult épp szerencsésen a szombat, egy emberes bukás nyomta rá a bélyegét a versenyzésére:

„Az első nyolcvan kilométeren szépen és nyugodtan, rendben zajlottak a dolgok, a tempóm is jó volt, közeledtem az élen állókhoz. Ekkor élt utol a balsors, ugyanis valami hatására elúszott a motorom hátulja, és nemes egyszerűséggel berepültem a fák közé. Mindez 100 km/h sebesség felett történt, így sajnos nem úsztam meg sérülés nélkül a dolgot.

A menet után alig bírtam levenni a csizmám, elképzelhető, hogy eltört a sípcsontom, de az oldalam is kapott egy óriásit. A motor szintén megsínylette a dolgot, leszakadt és visszahajlott a kipufogóm. Ennek ellenére vasárnap menni akarok, ha feljön a lábamra a csizma, akkor egészen biztosan folytatni fogom a harcot” – mondta motiváltan a kőkemény motoros.

Az elszántságra szükség is van, hiszen a Morocco Desert Challangre induló pilóta élete egyik legkomolyabb kihívására készül!

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ