Kurtosék következő állomása a Bózsva Piknik…

Kurtosék következő állomása a Bózsva Piknik…

MEGOSZTÁS

Bárkit megkérdeztünk eddig, mindenki kedveli a Bózsva Pikniket, ezért Kurtos Robi és csapata sem maradhat ki ebből a hétvégi programból, főleg, hogy a szomszédban laknak.

Már nagyon vártuk, hogy ismét megrendezésre kerüljön a Bózsva Piknik, mert ez számunkra olyan, mint régen a ralitúra, csak kicsit ilyen falunappal karöltve. Közvetlen, családias hangulata van, és arról szól, hogy közelebb hozzuk a versenyzőkhöz a szurkolókat. Évről évre egyre több család és néző látogat ki, ami fantasztikus érzés, hiszen ez azt mutatja, hogy még mindig érdekli az embereket a rali. Mi autóversenyzők sem vagyunk földönkívüliek, ugyanolyanok vagyunk, mint bárki más, kicsit extrémebb sporttal. De szeretünk beszélgetni, elmagyarázni, hogy mi micsoda a versenyautóban, és meg is engedjük, hogy beüljenek a szervizben, vagy akár élesben is a kocsiba, akik kilátogatnak. Nyilván attól is függ, mi a célja egy rendezvénynek. A Bózsva Piknik évek óta leginkább móka és kacagásként jut eszébe mindenkinek, ami nem is baj ebben a rohanó világban…hiszen szükségünk van néha a bulira is.

 Mindig próbálunk olyan programokat összerakni, hogy a partnerek, családok, fiatalok és idősebbek is megtalálják azt az eseményen, ami őket boldogabbá teszi. Soha nem maradhat el a bográcsozás és a zene sem. Illetve most is szeretnénk kicsit jótékonykodni, ezért mi is segítünk az élményautóztatásból befolyt összeggel Szilágyi Richárdnak (#veledvagyunkricsi), és hálásak vagyunk, ha aki teheti szintén segít, hogy Ricsi minél hamarabb felépülhessen. Szóval lesz lehetőség arra is, hogy aki szeretne beülni a versenyautókba egy kis élményt vásároljon magának, és közben Ricsinek is segít vele.

 Szombaton lesz autómustra, autókiállítás, közönségtalálkozó, gurulás a dombon, prológ, este pedig indul a mandula fellépőkkel és fergeteges bulival. Vasárnap pedig kicsit kocsikázunk… és élvezzük, hogy újra beülhetünk a verdába.

 Minden évben kedveskedünk egy kis meglepivel, most is ez a terv, de nem árulhatok el semmit, mert akkor nem lenne meglepetés. És most nem a facebook posztban szereplő „fűnyírásra és gallyazásra” gondolok, mert az általában csak nekünk szokott meglepődést okozni, amikor kicsit kalandozunk a susnyásban – mondja Robi nevetve.

Szeretettel várunk 2023.07.22-23-án a Bózsva Piknikre minden autóversenyzőt, szurkolót, a csapatok partnereit, komplett családokat…és tényleg mindenkit, mert tutira jól fogjátok magatokat érezni.  

Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Car-Szer 2000 Bt.; Zemplén Hard-Work Kft.; Vipo-Home Kft.; ztvmotorsport.hu, Bodnár Daru Kft.

 Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Peremicki István

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ