Kurtosék élményautóznak hétvégén…

Kurtosék élményautóznak hétvégén…

MEGOSZTÁS

Idén sem maradhat ki Kurtos Robiék számára a Bózsva Piknik, és másoknak is nyugodt szívvel ajánlják, hogy látogassanak el a rendezvényre, nem bánják meg.

A Bózsva Pikniket sosem hagyjátok ki?
– Ez így van, ha nincs valami nagyon életbevágóan más programja a családnak, akkor mi mindig ott vagyunk. Szeretjük, mert nagyon jó szokott lenni a hangulat, és nem utolsó szempont, hogy itt vagyunk helyben, hogy nézne ki, ha nem mennénk. A programok is változatosak, és ami jelenleg nagyon fontos sokak életében, ingyenes a rendezvény. Tudjuk mekkora teher anyagilag, ha egy komplett család elmegy kikapcsolódni, itt erre is gondoltak a szervezők, ami szerintem nagyon jó ötlet. Így tényleg mindenki megismerkedhet velünk versenyzőkkel, és jobban szemügyre lehet venni az autóinkat is. Szinte családi hangulatban zajlik minden évben.

Kazincbarcika után jól jön egy kis kikapcsolódás?
– Igen, ott elértük, amit el lehetett, nekünk is jár egy kis lazulás. Az autóval szerencsére most semmi extra feladatunk nincs, a fél országot sem kell át trélerezni, szóval így valóban csak arra kell koncentrálnunk, hogy jól érezzük magunkat. A neve is adja, hogy mire gondoljon, aki még nem járt Bózsván, „piknik”…tudod kaja, pia…autók, buli. Nagyon finom bográcsos ételek szoktak lenni, a különféle műsorok mellett, szóval aki teheti látogasson el, nem fog csalódni.

Kik kapnak helyet az anyósülésen?
– Leginkább a partnereink, szóval élményautóztatás ez számunkra is, mint ahogy sokan másoknak. Itt kicsit bekukkanthatnak azok is ebbe a világba, akik még semmit, vagy csak keveset tudnak a raliról…az autóversenyzésről. De két gyorsasági között előszeretettel pattannak be a kocsiba a gyerekek is, akik sebesség nélkül is jól elvannak a Mitsubishiben. Egy valami okozhat kellemetlenséget, az eső, de ha erre is felkészülünk, akkor nem marad más, mint jól érezni magunkat.

Partnereink:
Kelet Autósport Kft.; Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Car-Szer 2000 Bt.; Zemplén Hard-Work Kft.; Vipo-Home Kft.; ztvmotorsport.hu, Bodnár Daru Kft.; ICTS Hungary Kft.

Szöveg: Tiba Anita

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ