Kristoffersson ismét behúzta! – Remek magyar eredmények! – Riga RX

Kristoffersson ismét behúzta! – Remek magyar eredmények! – Riga RX

MEGOSZTÁS

Johan Kristoffersson nyolcadik szezonbéli győzelmét aratta Rigában. A PSRX Volkswagen Sweden csapat világbajnoki címcvédője megállíthatatlanul száguld a címvédés felé. A svéd klasszis mögött a dobogós helyekre Mattias Ekström és Sebastien Loeb értek oda, vagyis a pódiumon 9 rally világbajnoki és 2 rallycross világbajnoki és 2 db DTM cím állhatott fel.

A döntő végeredménye
Az elődöntők eredményei

FIA ERX Supercar

Reinis Nitiss nyerte a kateljesítményt nyújtott a döntőigtegóriát és egyben az ERX 2018-as bajnoki címet is. A döntő futamig Szabó Krisztián is esélyes volt a futamgyőzelemre is, azonban a döntőben “be és ledarálták” ellenfelei. Az S1600-as kategória kétszeres Európa-bajnokának két futamos ERX Supercar kategóriás programja egy második és egy hatodik helyet ért, amivel a bajnokság nyolcadik helyén zárt Gratulálunk!

Kárai Tamás a kategória második elődöntőjében a 6. helyen ért célba. Kárai Tomi az öt futamos bajnokságban a 23., Mózer Attila a 30., Csucsu a 37. helyen zárta a szezont.

A rigai versenyhétvégén Mózer Attila a 21., míg Csucsu a 24. helyen finiseltek.

A döntő végeredménye
Az elődöntők eredményei

S1600

Két magyar versenyző is bekerült a kategória döntőjébe. Szijj Zsolti az ötödik, míg Marton Gergely a hatodik helyen végzett.

A kategória Európa-bajnoka Rocas Bauciskas lett, míg Marton Gergely az előkelő negyedik helyen zárt!Szijj Zsolti a 12.lett.

A döntő végeredménye
Az elődöntők eredményei

Fotók: FIAWorldRallycross.com

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ