Kristoffersson 7/6 – WRX Canada

Kristoffersson 7/6 – WRX Canada

MEGOSZTÁS

Fotó: PSRX Volkswagen Sweden

A világbajnoki címvédő Johan KristofNien Loeb előtt. A svéd volkswagenes pilóta a kilencedik helyen zárta a szombati napot (Q1,Q2). A “Szuper Svéd” nem maradt a tengerparton, mert mint a tüdérek “átbucskázott a fején” és , mindent vitt vasárnap! Kristoffersson a címvédés kapujában, miután a szezon hét eddigi futamból, hatot megnyert!

Johan Kristoffersson: Ti is azt hittétek, hogy a tengerparton maradtam? Mert én igen! Komolyan mondom a szombat kőkemény volt! Nagyon frusztrált voltam. Bármit is szerettem volna, minden ellenem működött!
De! Nekem van egy remek csapattársam, Pwetter Solberg! Alaposan átbeszéltük a problémáimat, mert az autóm a murvás szekciókban működésképtelen volt. Vasárnap reggel a tanácsait végrehajtva visszatértam a tengerpartról a bajnokságba!
A mai nap fantasztikus volt! Az elődöntőben keményen kellett nyomulnom a Peugeot-ok miatt, gyorsnak kellett lennem! A végeredmény remek lett! Az első kanyarban volt némi kihívás, de amikor abszolváltuk, már érezeztem, hogy a dologok jól alakulnak!
Szeretem ezt a helyet és kedvelem ezt a futamot! Tavaly nyertem itt és nagyon örülök, hogy idén is győztesként mehetek haza. Ez egy remek eredmény a számomra és a csapat számára is! Ismét köszönetemet szeretném kifejezni Petternek!

Kedves Olvóink itt tekinthetik meg a döntő és a négy kvalifikációs futam összefoglalóját!

Fotó: FIA World Rallycross

Q4 – WRX Canada

Q3 – WRX Canada

Q2 – WRX Canada

Q1 – WRX Canada

matezsoltee

*****

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ