Kris Meeke visszatér a pályára!

Kris Meeke visszatér a pályára!

MEGOSZTÁS

A Rallylegend egyedülálló lehetőség arra, hogy Kris Meeke-t újra a volán mögött lássuk. A brit versenyző, aki már VB-s sztár volt, lelkesen fogadta a meghívást, hogy részt vegyen az egyedülálló San Marinoi Rallylegend versenyen, amely október 11-14-ig tart. Az elkövetkező napokban fogják eldönteni, hogy az angol nagyság, aki a tavalyi szeretett bele a Rallylegend-be, részt vesz a versenyen WRC-kocsival, vagy a “Legend Stars” show-ban indul. Természetesen egykori mentora, Colin McRae egyik korábbi autójával.

Annak ellenére, hogy a gyári Citroen WRT-ben a karrierje a közelmúlt portugáliai rallye után hirtelen véget ért, Kris Meeke hős maradt a rally rajongók szemében, akik nagyra értékelik gyors és látványos vezetési stílusát. Kétségkívül meleg fogadtatást kap majd a tömegektől a San Marino gyorsok idején.
Kris Meeke 1979-ben született, 2000-ben debütált Peugeot 106-al, az észak walesi Bulldog Rallyn. Kilenc évvel később az Intercontinental Rally Challenge bajnoka lett a Peugeot 207 S2000 volánjánál. Az első évadja World Rally-ban 2014-ben jött a Citroen DS3 WRC-vel, majd Argentínában szerezte első győzelmét a következő évben. Összesen öt WRC futamgyőzelmet ért el, az utóbbi kettőt, Mexikóban és Spanyolországban 2017-ben, a gyári Citroen C3 WRC-vel.
Meeke, Derek Brannigan navigálása mellett, csatlakozott a már megerősített különleges vendégekhez: Mikko Hirvonenhez és Craig Breenhez. A 2018-as Rallylegend nevezési listáján még mindig van folyamatban lévő munka. Az esemény mindazonáltal ígéretes, hogy valami különleges, különféle különleges történelmi rally autókat és a rally világ nagyjait mutatja be mind a múltban, mind a jelenben. A nevezés szeptember 17-ig tart.

A Martini Racing motorsport részvételének 50. évfordulója alkalmából, amely egy mérföldkő, amelyet a Rallylegendben ünnepelnek, számos promóciót terveznek, számos különleges vendég részvételével, a nagyszerű bajnokokkal, akik Martini égkék- kék-vörös színeket viselték, mind a pályákon. Miki Biasion volt az első, aki elfogadta a meghívást, és bízunk benne a rally és a pálya világának számos nagy neve csatlakozik.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ