Kiss Norbi a dobogón, és sok-sok lóerő a Hungaroringen!

Kiss Norbi a dobogón, és sok-sok lóerő a Hungaroringen!

MEGOSZTÁS

Rettentő meleg, rettentő lóerők, tömeg a paddockban, várakozás a levegőben… Így telik jelenleg a nap Hungaroringen, az ETRC / Blancpain GT Series magyarországi fordulóján, ahol Kiss Norbert a hazai közönsége előtt dobogós helyezésekre hajt.

A mai délelőttön rendezték a kamionok második hivatalos szabadedzését, amelyen Kiss Norbert nem talált legyőzőre. A magyar „kamionos” fiú szépen, és várakozásokon felül teljesített, hiszen új csapatának gépszörnye koránt sem olyan acélos, mint a tavalyi, Európa bajnok vas.

14159868_10154397671787246_951603351_n

Ennek ellenére a kicsit később kezdődő időmérő edzésen is komoly reményekkel szállt ringbe hazánk fia, és ha nem rontja el gyorskörét, könnyen lehet, hogy pole pozícióban tudott volna végezni. Egy elfékezés azonban megpecsételte a sorsát, de még így is az előkelő, negyedik helyről kezdhette meg a versengést. Azt a versenyt, amelyen saját, őrjöngő közönsége előtt két fantasztikus előzést bemutatva második helyen tudott végezni! A futamot végül a kvalifikáción győztes, német Hahn nyerte, de ez a teljesítmény komoly magyar ünnepet ígér a hátralevő etapokra kivetítve!

Ezalatt a túraautós mezőny is kihasználta a maga idejét, a magyar hétvégén idáig domináló Will Stevens, Robin Frinjs fémjelezte WRT csapat azonban nem tudta érvényre juttatni törekvéseit.

Helyettük a Tristan Vautier, Felix Rosenqvist páros diadalmaskodott, és várhatja reménykedve a hamarosan kezdődő kvalifikációs versenyt.

atrist

Rengeteg néző, nagy hangulat, ingyenes buszjáratok várják a vendégeket, ha nem csináltatok programot magatoknak még erre a hétvégére, délutánra, mindenképp érdemes kilátogatni a Hungaroringre!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ