Kiss Norbert – ismét egy második hely!

Kiss Norbert – ismét egy második hely!

MEGOSZTÁS

Új csapat ide, fejlődőfélben lévő technika oda, Norbert ezekkel mit sem törődve beváltotta a “népakaratot”, és a pole-ba röpítette 1-es számú versenygépét. Itt fejeztük be előző cikkünket.

Ezután következett a nap első versenye, ahol sajnos nem éppen a várakozásoknak megfelelően alakultak az események, bár nem lehetünk elégedetlenek, hiszen a Tankpool24 bajnoka ismételten dobogóval örvendeztette meg a hazai közönséget.

A lelátók éltető szurkolása közepette rajtolt el a mezőny harmadik versenye a Hungaroringen. A rajtelső magyar bajnok mellől Hahn várta a küzdelem kezdetét. A helyzet kiélesedése után Norbi Jochen Hahn mögé esett vissza, ám a küzdelemnek itt még nem volt vége.

knh

Tizenegy körön keresztül tartó csörte vette kezdetét, ami nem is olyan meglepő annak tudatában, hogy a dobogó legmagasabb foka volt a tét. Azonban hiába a hazai környezet, az ismert pálya, a győzelemhez sajnos nem csak erre van szükség, így a futamgyőzelem még várat magára. De ahogy a mondás is tartja, „ami késik, nem múlik”!

kn

A vasárnapi nap tartogat még egy versenyt, ami egyben az ETRC hétvége zárását is jelenti.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ