Kieresztjük a fáradt gőzt…

Kieresztjük a fáradt gőzt…

MEGOSZTÁS

Kieresztjük a fáradt gőzt…

Alkalmi navigátorokkal vág neki a Szilveszter Ralinak Somogyi Zoli, akinél már tradíció ez a futam, ahol a szórakozás és a szórakoztatás kap főszerepet.

Két ünnep közt jöhet még egy kis verseny?
– Igen, ez hagyomány számomra. Az autó régen készen áll, csak arra vár, hogy ismét elrajtoljunk. Erre nem is kell sokat várni, pár nap… és jöhet az élményautózás. Szóval nem a hagyományos pilóta – navigátor felállás lesz, hanem ismerősök, barátok, rokonok és céges ügyfelek élvezhetik testközelből a ralit. Egy jókedvű, vidám kocsikázásra számítunk, amit remélünk az időjárás is megtámogat, vagyis nem lesz túl hideg, eső és hó. Intézem, hogy jó idő legyen – mondja Zoli nevetve.

Nem hiányozik majd az itiner diktálás?
– Talán nem fog gondot okozni, hogy végig guruljunk a pályán, hiszen évek óta minden szilveszteri mókán ott vagyok. Az összes eddigi versenyautómmal megmérettettem magam ezen a pályán, szeretem ezt a mogyoródi közeget, jó érzés itt versenyezni. Azért más a miliő, mint az év többi futamán. Ezért nem érem be a kevéssel, előfutunk és éles mezőnyben is megyünk, ha már lúd…legyen kövér.

Túl sok gumi maradt, és csak ne álljon otthon ugye?
– Igen, így is lehet mondani. De szimplán csak szeretnénk jólérezni magunkat, és tényleg hangulata van annak, amikor más is megtapasztalhatja az anyósüléből milyen ez az egész „fíling”. Nem utolsó sorban pedig a nézőket is szeretem kiszolgálni, ahogy minden futamon, itt talán még könnyebb, mert végre elengedi kicsit magát az ember.

Mi a vágyad a szilveszteri évzáró bulin?
– A család, barátok, partnerek…és mindenki érezze magát végre felhőtlenül, kapcsolódjunk ki, zárjuk boldogan az évet. Vasárnap letesszük a bejglit, és hétfőn ismét ott ülünk a versenyautóban. Remélhetőleg beleférünk majd az overálba, vagy viszünk nagyobbat – viccelődik Zoli. Ha szerencsénk lesz, akkor lehet, hogy nekünk is jut a vándor kupából, amit a leggyorsabb BMW-s vihet majd haza. Ezt én találtam ki, hogy idén legyen egy ilyen, melyet meg is támogattam, a vezetőség pedig rábólintott. Szóval így született a Perfekt Beton Kft. vándor kupa, aminek remélem mások is örülnek majd.

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft.; Copy n’ More; Strapa Pack Kft; Király Szerszám Kft.; Pet Pack Kft.; Golf Kft.; Keve-Land Kft.; Fodor&Fodor Bau Kft.; Getz András E.V.; Perfekt Beton Kft.; Metró Beton Kft.

Szöveg: Tiba Anita
Fotó: Rafal Roguski

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ