Kibékülnének az ózdi eredménnyel Pécsett

Kibékülnének az ózdi eredménnyel Pécsett

MEGOSZTÁS

Az LP Winner Motorsport versenyzői maximálisan felkészülve várják Magyarország legpatinásabb versenyének, az 51. Mecsek Rallye-nak a hivatalos tesztjét – ahol végre, több hónapos hazai szünet után újra itthon versenyezhetnek.

„A horvátországi versenyen egy picit megsérült az autónk, de természetesen rendbe raktuk az i20-ast, kicseréltünk minden alkatrészt, amire csak szükség volt. Tökéletes állapotban várja a pécsi rajtot.

Szeretem ezt az autót, nagyon gyors, nagy élményeket ad. A Mecsek Rallye-n szeretnénk a lehető legjobb pozíciót megszerezni, Ózdon már voltunk nyolcadikok, és a részeredményeink is rendben voltak. Valami hasonlóval elégedett lennék a Mecsek Rallye-n.

Kedvelem a pécsi pályákat, Orfűt a hosszúsága és a változatossága miatt. Lesz egy új szakasz is a programban, erre is kíváncsi vagyok. Már várom a csütörtöki tesztet, ahol beállítjuk az autót” – mondta Lovász Pál.

Először áll rajthoz az ORB mezőnyében a Csomós Miklós – Nagy Attila – Citroen C2 R2 Max trió. A 2017-es Rallye2-es abszolút bajnok páros is csatlakozik az Országos Rallye Bajnokság mezőnyéhez, hogy versenytapasztalatait még tovább gyarapítsa.

Pécsett szinte valamennyi kategória erősödik új és visszatérő versenyzőkkel, és a legnagyobb csata talán épp az ORB 6-os csoportban lehet. Ide cseppentek Mixiék, akik az éves eredményeik alapján jó eséllyel célozhatják meg a dobogó egyik fokát.

Szeretnénk tisztességesen helyt állni az első ORB versenyünkön. Hosszabb lesz a táv, mint amihez eddig hozzászoktunk, több napon keresztül versenyzünk majd. Én ezeknek a kihívásoknak roppant örülök. Nagyon szeretek versenyezni, így már alig várom a rajtot” – árulta el Csomós Miklós.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ