Kezdődjön a murva!

Kezdődjön a murva!

MEGOSZTÁS

Egy nagyobb szünet ( és törés ) után húz ismét overállt a Várkonyi-Makai páros és indul a Skoda Fabia R5-el a horvátok közkedvelt murvás versenyén, a Santa Domenica Rallye Show-n. Ez lesz az első murvás versenyük a Skodával, de azért nem csak tapogatózni szeretnének.

Várkonyi Szabolcs:

Elég hosszú lett a szünet, így duplán várom a versenyt. Rá kellett jönnöm, hogy sokkal jobban szeretem a murvát ezekkel a kocsikkal. Bár a Skodával még nem mentem murván -aszfalton is alig, nem leszek teljesen kezdő, hisz tavaly már a Hyundai-al mentem itt és a Mikulás Rally-n. Tavaly még tapogatóztam, idén már nem szeretnék, azért nagyjából már megismertem az R5-ös autók vezetési követelményeit, gondolok itt elsősorban arra, hogy sokkal jobban forgatni kell őket, mint a Mitsubishit. Bár a mezőny évről évre nagyobb, szeretnék az első 5-ben végezni, ami 12 R5, egy WRC és jó pár, gondolom jól felhúzott Mitsubishi mellet nem lesz könnyű, de mindenképpen megpróbáljuk. Maga  a verseny is egyre jobb, most már a shakedown-on kvalifikáció is lesz az első 15-nek, szóval olyan lesz, mint egy nagy verseny! Idén kör jellegűen lesz megoldva a gyorsasági, remélem ez nem okoz gondot senkinek, nem fogja befolyásolni a végeredményt. Geri barátom éppen beesik Ausztráliából, remélem nem a gyorsokon fog vissza akklimatizálódni az  európai időhöz!

Makai Gergely:

Az ausztrál szezonzáró versenyről esek be valóban a Skoda Fabia R5 navigátorülésébe, de nagyon várom már ezt a különlegesen jó hangolatú horvát buliversenyt. Remélem szép idő lesz a versenyen és felszabadultan tudunk majd autózni, sok barátom érkezik a versenyre megnézni minket, nem szeretnénk csalódást okozni nekik! 🙂 A 2018-as szezont Én ezzel a versennyel zárom, kíváncsian várom, hogy milyen lesz a Skoda laza talajon belülről. Szurkoljatok nekünk!

*****

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ