KEVIÉP RX FESZTIVÁL SZEPTEMBER 25-26.

KEVIÉP RX FESZTIVÁL SZEPTEMBER 25-26.

MEGOSZTÁS
AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs RabócsiRing Időpontja: 2021. szeptember 25-26. (Szombat, Vasárnap)

EUROASZFALT RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAM

KEVIÉP RALLYCROSS FESZTIVÁL,

 1. szeptember 25-26, Máriapócs, RabócsiRing!

 

Őszi bajnoki szüret, nem várt fordulatok a SuperCarsban!

Benyó Máté a király kategória bajnoki címére pályázik a RabócsiRing évadzáró RX futamán!

 

SuperCars kategóriában négy futam után sem dőlt még el a bajnoki cím sorsa! Ritkaságnak számít, hogy senki nem nyert még az idei szezonban kétszer futamot! A tavalyi címvédő, Csucsu idén a nemzetközi szereplést választotta, így méltán vártuk Kárai Tomi (Audi S1) hegemóniáját 2021-ben. De a meglepetés idén sem maradt el, így Csucsu után egy újabb fiatal trónkövetelő, Benyó Máté (Ford Focus) ragadta magához a vezetést. Benyó a Korda Racing színeiben egy top csapatra talált, ahol a tehetség és a profizmus találkozott, amelynek eredményeképpen egy meglehetősen sikeres évet tudhatnak maguk mögött. Kárai remek nemzetközi szereplése vitathatatlan, amely sajnos a hazai bajnokság kárára is ment, hiszen futamot kellett kihagynia, így neki már nincs hibázási lehetősége, ha a bajnoki címet szeretné visszaszerezni. A helyi menő Mózer Márk (Peugeot 208) pünkösdi balszerencsés bukfence az egész évre hatással volt, de reméljük a KEVIÉP RX Fesztiválon Márk feledteti idei felemás szereplését.  A bajnoki cím esélyesei között szerepel Lajos Gyula, azaz Luigi, aki kiváló technikáját lecserélve, pontokat vesztett, de a hírek szerint új autóval érkezik a KEVIÉP bajnoki szüretre. Érkeznek a Vass testvérek, azaz Zoli és Csaba (Audi), Antal István (Mitsubishi Colt), valamint a balesetéből felépült Koncseg Zoli (Audi A1), és nem hiányozhatnak sokszoros magyar bajnokaink, Harsányi Zoli (Mitsubishi EVO X) és Kotán Peti (Ford Escort) sem.

Super1600 kategóriában Körmöczi Balázs (Suzuki Swift) vezeti a bajnokságot Laczkó Lehel (Opel Astra) és Lencse Zoltán (Suzuki Swift) előtt.

SuperToringCars +2000-ben Vámosi Tibi (BMW E36) toronymagasan vezet, második helyen jelenleg Béke Attila (BMW E87), harmadik helyen pedig G. Nagy Zoltán (BMW E30) áll. Mivel G Nagy Zoli és Béke Attila is igen jól ismeri pályát, nem kizárt egy nagyobb meglepetés a KEVIÉP RX Fesztiválon.

SuperTouringCars -2000-ben a csehek királya Castoral Roman (Opel Astra) egész évben hozta tőle megszokott formáját, de Répási Robi (Skoda Fabia) és Held Zoli (Peugeot 208) is igen szépen terelgeti versenyautóját, tőlük mindenképpen most is dobogós helyezést várunk.

SuperTouringCars -1600-ban egy ifjú titán Körmöczi Gergő (Skoda Felicia) parádésan szerepel ebben a kategóriában, a rutinos Kailbach Gergely (Honda Civic) és Fekete Dani (Peugeot 206) pedig elszántan küzdenek a bajnoki címért.

Magyar Kupa -1600-ban Szabó Bulcsú (Honda Civic) viszi a prímet, Patu (Lada 2105) és Újházi Tamás (Toyota Yaris) előtt. Magyar Kupa -1400-ben pedig jelenleg holtverseny van az első helyen Madari Tomi (Suzuki Swift) és Szabó Csanád (Suzuki Swift) között. Swift HybridRX Cup-ban a nyíregyházi Vaskó Dominik szereplése meggyőző, Pál Krisztián a második, Cs. Nagy Zoltán pedig a harmadik helyen áll a bajnokságban.  MX5 Kupában Lóránt Benjamin és Néveri Konrád között dőlhet el a bajnoki cím, őket követi a harmadik helyen Dely DomonkosHankook Racer Cup kategóriában Csuti Kristóf, Kovács Domonkos és Ifj Nedeczki László vezetik a bajnokságot, míg Astra Divízióban Nagy Kamilla bámulatosan teljesített idén és megérdemelten áll az első helyen, őt pedig Császár Kornél és Zsebi Zoltán követi.  Junior Kupa pontvadászatában Rácz Márton áll a legjobban, Körmöczi Ákos a második, Csermely Móric a harmadik helyről várja a folytatást.

Amatőr Rallycross Bajnokságban III. futama és egyben bajnokavatás következik, pilótáink hatalmas lendülettel érkeznek a KEVIÉP hétvégére! DIV I. -1600 kategóriában Tőkés Gergő (BMW) áll az élen, DIV II. -2000-ben Liszkai Ádám (Mazda 323 GTI) vezeti a bajnokságot, DIV III. +2000-ben Petró László (VW Golf VR6) áll az első helyen, míg DIV III. +3500-ban a közkedvelt Zentai Attila (Ford Sierra) tudott eddig bravúrosan autózni.

Programterv 

 1. szeptember 25. szombat
 • 08: 00                         I. Edzés                                              RNOB
 • 09: 30                         II. Edzés                                             RNOB
 • 11: 00                          I. Kvalifikációs futam                        RNOB
 • 13: 30                          II. Kvalifikációs futam                     RNOB
 • 16: 00                         I. Edzés                                              Amatőr
 • 16: 15                         I. Edzés                                              Amatőr
 • 16: 30                         I. Kvalifikációs futam                                    Amatőr
 • 17: 00                         II. Kvalifikációs futam                      Amatőr
 1. szeptember 26. vasárnap
 • 08: 00                         III. Kvalifikációs futam                     CEZ KATEGÓRIÁKNAK
 • 08: 40                         III. Kvalifikációs futam                     RNOB
 • 10: 30                         IV. Kvalifikációs futam                                                            CEZ KATEGÓRIÁKNAK
 • 12: 00 – 13: 00           Ebédszünet (60 perc)
 • 13: 00                         Elődöntő futam  RNOB
 • 14: 00                         Döntő futam      RNOB
 • 15: 30                         III. Kvalifikációs futam  Amatőr
 • 16: 00                         Elődöntő- és döntő futam  Amatőr

 

Utolsó RNOB döntő futam leintése után 30 perccel díjátadó ünnepség a rajthelynél

Tehát Szeptember 25-26, KEVIÉP RX FESZTIVÁL az év utolsó rallycross versenye, Máriapócs, RabócsiRing!

Őrült hétvége elé nézünk, ezt ne hagyd ki!

Info: www.rabocsiring.huring@rabocsiring.hu, +36302740800

 

 

Áraink bruttó árak, az Áfa-t tartalmazzák!

JEGYÁRAK
Gyerek belépőjegy elővételben 09.26. KEVIÉP RX FESZTIVÁL
2 000Ft

ONLINE VÁSÁRLÁS

Felnőtt belépőjegy elővételben 09.26. KEVIÉP RX FESZTIVÁL
4 000Ft

ONLINE VÁSÁRLÁS

Gyerek belépőjegy elővételben 09.25. KEVIÉP RX FESZTIVÁL
1 200Ft

ONLINE VÁSÁRLÁS

Felnőtt belépőjegy elővételben 09.25. KEVIÉP RX FESZTIVÁL
2 500Ft

ONLINE VÁSÁRLÁS

Gyerek kétnapos belépőjegy elővételben 09.25-26. KEVIÉP RX FESZTIVÁL
3 500Ft

ONLINE VÁSÁRLÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ