Készen állunk, irány Miskolc

Készen állunk, irány Miskolc

MEGOSZTÁS

A Kunmadarason tesztelt Hibján Joci és Szurovcsák István kettős felkészült a miskolci futamra. Minden összeállt az indulásra. Elsődleges céljuk, hogy kicsit feljebb lépjenek arról a múltkori negyedik helyről.

Mi a helyzet a legfontosabbal, a navigátor kérdéssel?

– Sikerült megoldani, mégpedig úgy, hogy marad továbbra is Pisti mellettem. Ő szeretett volna ebben a szezonban kicsit pihenni, szervizelni, sütögetni nekünk a szervizparkban, mire beérünk, de mivel szükségem van rá, engedett a nyomásnak. Én örülök neki, mert csak egy összeszokott páros vagyunk. A szerviz háttér így kicsit módosul, most megpróbálom majd azt összekovácsolni, hogy jó legyen. Felborultak a terveim, de nem lesz ezzel semmi baj, megoldom ezt is.

A munka mellett jutott idő a versenykiírás böngészésére?

– Igaz, hogy Miskolcra kellene már összpontosítanunk, ennek ellenére még nem volt időm a kiírást tüzetesebben megnézni. Hallottam, hogy az új szakasz jó minőségű lesz. A többi gyorson mindegyiken mentünk már valamilyen formában. A Bükkszentlászló-Bükkszentkeresztről nincsenek túl jó emlékeim, mert volt, hogy beestünk Ladával és a Citroennel is. Ezeket a rossz emlékeket kizárjuk, és akkor ismét egy jó verseny áll előttünk. Izgalomban biztos lesz részünk, de ez nem baj, csak a technika ördöge hagyjon békén minket.

Teszteltél kicsit Kunmadarason?

– Igen, ott lett volna egy navigátor próba, ami végül elmaradt, ezért is ül vissza Pisti. Örülök, hogy elmentünk, nagyon jól éreztük magunkat, tudtam a kisfiammal is menni végre. Jó hangulat, sok barát, ismerős, ez kellett már nekünk. Itt nyomás nélkül autóztunk és még kupát is kaptunk. Valamint kipróbáltuk a lengéscsillapítót, ami tökéletesen működik most már, hogy meg lett javítva.

Akkor indulásra készen a csapat?

– A Citroent felkészítettük, rendbe tettük a navigátor kérdést, csak a szerviz ügyön dolgozunk, de szerintem meg fog oldódni az is valahogy. Csütörtökön elindulunk és belevetjük magunkat a versenyhétvégébe. Próbálunk a legjobb képességeink szerint menni, mint Egerben, ahol a negyedik helyre sikerült feltornázni magunkat. Nem bánnánk, ha kicsit még feljebb léphetnénk a ranglétrán. Mi készen állunk, irány Miskolc!

 

 

Reklámpartnerünk:

 

ABT Roll Kft.; Cornexim Kft.; Hunova Trans Kft.; Szimita-Trade Kft.; Fehértó-Trans-Snack Kft.; Gerda Trans Kft.; K+K Spedit Kft.; Nyírségtefu 2009 Kft.; Kompresszor Varga-GH Kft.; Varga-IC Bt.; Kelet Power Kft.;

 

Szöveg: Tiba Anita

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ