Kecskés Bence Kelet-Európa leggyorsabb 600-as versenyzőjének bizonyult a Szlovákiaringen

Kecskés Bence Kelet-Európa leggyorsabb 600-as versenyzőjének bizonyult a Szlovákiaringen

MEGOSZTÁS

Az NTR Team motorosa magabiztosan nyerte az időmérőt és a futamokat is.

Július 21-23 között rendezték a Prix Of Slovak Republic International Road Racing Championship névre keresztelt nemzetközi versenyt, ahol cseh, szlovák, litván, lengyel és magyar motorosok vettek részt. Parázs csaták alakultak ki több kategóriában is a kilátogató nézők legnagyobb örömére.

Kecskés Bence a Magyar Bajnokság 600 Open, valamint a Szlovák és Cseh Bajnokásg SSP 600-as kategóriájában is küzdött az elsőségért. Tette mindezt eredményesen, ami már a pénteki edzéseken megmutatkozott. Az időmérőn pedig ő bizonyult a leggyorsabbnak.

Szombaton a szeszélyes időjárás miatt a pálya állapota nem volt ideális, ennek ellenére Bence komfortosan érezte magát a motoron már a versenyt megelőző warm-up során. A verseny rajtját jól elkapta, később a mögötte haladó lengyel versenyzővel csatázott, végül pár körrel a leintés előtt már magabiztosan vezetett. Vasárnap a warm-up-on tudott gyorsulni az előző naphoz képest. A délutáni futamon rajt-cél győzelmet aratott az NTR Team motorosa.

„Nagyon örülök neki, hogy az egyik kedvenc pályámon sikerült mindkétszer elsőként célba érnem, mindezt egy  népes mezőnyben. Szombaton küzdöttem, mert csúszkáltam, igyekeztem a motoron maradni… Vasárnap már kicsit kellemesebb körülmények fogadtak a pályán és ez már a warm-up-on futott időmből is látszott. A futamom pedig szinte eseménytelen volt”  – összegzett Kecskés Bence.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ