Kazár Miklós: motiváltak és sikeréhesek vagyunk

Kazár Miklós: motiváltak és sikeréhesek vagyunk

MEGOSZTÁS

Egerben debütál élesben a Pro Racers új duója az új autóban a most induló bajnoki szezon első futamán, ahol szívesen felidéznék a csapat 2013-as itteni szereplését

Kazár Miklós: motiváltak és sikeréhesek vagyunk

Ahogy tavaly az egyik legendás versennyel, az Eger Rallye-val búcsúzott a 2017-es bajnoki szezon, úgy idén a Heves megyei székhelyen kezdődik a 2018-as idény. És ahogy mondani szokták, új év, új remények! E szlogen alapján vág bele a Pro Racers párosa is az idei küzdelmeknek. Kazár Miklós és új navigátora, Tóth Zsolt igencsak feldobottan érkezik Egerbe, hiszen egyre jobban ment a teszteken a közös munka, egyre jobban „belakják” az új autójukat, a Skoda Fabia R5-öst, és akár azt sem tartják kizártnak, hogy ők okozzák majd a hétvége legkellemesebb meglepetését.

Igencsak motiváltan várja a 2018-as bajnoki szezon kezdetét a maga körül szinte mindent kicserélő Kazár Miklós. A Pro Racers korábbi négyszeres abszolút bajnoka ugyanis idén nemcsak új autóval – egy Skoda Fabia R5-össel – vág neki az idénynek, hanem új szerelőcsapattal, valamint Tóth Zsolt személyében új navigátorral áll majd rajthoz. Az összecsiszolódás pillanatain már túl vannak a főszereplők, ugyanis a közös teszteken kívül Orfűn is száguldottak egyet az autó minél jobb megismerése és az ideális beállítások megtalálása céljából. Nos, az eddig tapasztaltak alapján úgy tűnik, az újdonságok beválnak, és a csapat igencsak versenyképes lehet ebben az esztendőben. Kazár egyébként nagyon szeret az Eger környéki pályákon versenyezni, és azt sem tartja kizártnak, hogy rögtön a debütáló bajnoki futamon már képesek legyenek maradandót alkotni, és feleleveníteni a 2013-as egri viadalt, amit remek versenyzéssel nyert meg.

Számunkra most az a legfontosabb, hogy hibátlanul, és a lehető leggyorsabban teljesítsük az idei egri viadalt, hiszen éles körülmények között most debütál az új csapat. Miután a tesztek és a múlt hétvégi, orfűi főpróba során minden eltervezett munkát elvégeztünk, így hiszek abban, hogy egy emlékezetes teljesítménnyel nyitjuk majd meg az idei bajnokságot. Noha szinte minden új körülöttem, az első pillanattól az utolsóig a maximumon szeretnénk teljesíteni a versenyen. Zsoltival egyre jobban megértjük egymást, a csapatban remek a hangulat, így nagyon motiváltak és sikeréhesek vagyunk. Úgy érzem, megvan az esélyünk arra, hogy akár a legjobbakkal is azonnal felvegyük a verseny és azt remélem, rengeteg néző előtt bizonyíthatjuk be, mindenképpen számolni kell velünk a 2018-as szezonban – jelentette ki a Pro Racers versenyzője.

 

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ