Kazár Miklós: „Bárkivel felvesszük a versenyt”

Kazár Miklós: „Bárkivel felvesszük a versenyt”

MEGOSZTÁS

1s0a0510

A Pro Racers párosa címvédőként érkezik, és győzelemmel távozna a Kassa Rallye-ról

Kazár Miklós: „Bárkivel felvesszük a versenyt”

Újabb állomásához érkezett a hazai rallye bajnokság, hiszen a hétvégén, Kassán száguldhatnak a pontokért a versenyzők. A Pro Racers duója, Kazár Miklós és Ferencz Ramón végre-valahára az új fejlesztésű M-Sport fejlesztésű motorral vághat neki a kétnapos viadalnak, így a Ford Fiesta R5-össel versenyző páros újra győzelmi esélyekkel szállhat harcba a Kassa Rallye-n.

IMG_3909

A tavalyi évben Kassa lett az egyik kedvenc városa a Kazár Miklós, Ferencz Ramón duónak, miután a Pro Racers párosa éppen ott szerezte meg egyetlen győzelmét a 2015-ös bajnoki szezonban, ráadásul abszolútban is felállhattak a dobogóra, ám az előttük végzett két gyári WRC legyőzésére semmi esélyük nem volt. Idén eddig messze nem a tervek szerint alakultak a páros eredményei, ám könnyen előfordulhat, hogy ismételten Kassán változnak meg a dolgok. Egyrészt egy futamgyőzelemmel a hátuk mögött érkeznek – Borsodnádasd Rallye –, másrészt végre bekerült a Ford Fiesta R5-ösbe a fél éve várt új fejlesztésű M-Sport motor, így a jóval erősebb autóval akár komoly győzelmi esélyekkel várhatja a kassai versenyt.

– Címvédőként nagyon motiváltan érkeztünk meg Kassára, ahol végre szeretnénk megmutatni, ha a technikai feltételek adottak, bárkivel képesek vagyunk felvenni a versenyt. Izgalmas hétvégének nézünk elébe, hiszen a szombati nap három új szakasz kell majd száguldanunk. Összesen két szakaszt ismerünk még a tavalyelőtti pályákból, a többi nemcsak nekünk, hanem az egész mezőnynek ismeretlen lesz. Amint eddig láttam, nemcsak izgalmas, hanem veszélyes szakaszok lettek kijelölve, nagyon komoly kanyarokkal, illetve szalagkorlátok nélkül. Ebben a gyönyörű környezetben vizsgázik élesben az új motorunk, amivel a magyar bajnokságban akár a dobogó bármelyik fokát megcélozhatjuk – jelentette ki Kazár Miklós.

IMG_4381

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ