Kategória győzelemre gyúrnak

Kategória győzelemre gyúrnak

MEGOSZTÁS

janosafehervarelott

Kategória győzelemre gyúrnak

 

Másfél hónapja nem ült versenyautóban Jánosa Ákos és Brunekker Árpád, de elmondásuk szerint unatkozásra egy perc idejük sem volt. Ákos megszerezte a másoddiplomáját, és örül, hogy kicsit lazábban, a tanulást mellőzve ülhet vissza Székesfehérváron a Citroen C2R2-be.

 

Szeretek versenyezni, de most jól jött ez a kis szünet. Államvizsgára készültem, amit azóta sikeresen le is tudtam, úgyhogy nyomhatjuk tovább a ralit. Nyugodtabban, felszabadultabban gondolok már most a fehérvári futamra, és biztosan ott is nagyon jól fogjuk magunkat érezni. Túl vagyok a gyorsok felelevenítésén, mert már néztem belsőket, de igazából minden ugyanaz lesz, mint tavaly volt. Attól függetlenül, hogy nem tartozik a kedvenc versenypályáim köze a Székesfehérvár Rali, szerencsére az elmúlt két évben első helyen végeztünk. Nem olyan élvezetes itt menni, más szakaszokkal ellentétben, de ezt is meg kell tudni csinálni. A murva amúgy is közelebb áll a szívemhez, főleg, hogy idén a nulláról kellett feljönnünk, és megcsináltuk. Ez persze nem ad okot arra, hogy most elengedjük magunkat.  A tavalyi eredményünk tökéletesen megfelelne. A kategóriában való jó helyezést tűztük ki ismét, és hogy Hibján Joci előtt tudjunk végezni. De mivel egy csapaton belül versenyzünk, nem lesz katasztrófa, ha esetleg lenyom ezen a versenyen, mert ügyesen megy aszfalton. A lényeg, hogy ott legyünk mindkét Citroennel az elejében” – részletezte Ákos a terveit.

 

 

 

„Ákos kiadta az ukázt, hogy „tessenek már nézegetni az itinert”, de hát ez olyan természetes, hogy csak, na. Tök jó a tavalyi itinerünk, egy-két apróságot kell majd benne módosítani, ami folyamatban van. Az előző évben megszerzett kategória helyünkre gyúrunk. Azt mindenképpen össze kell hozni. Ezért oda-vissza tudom már majdnem fejből a pályákat… sőt, ha megfordítják a szakaszokat, az is menni fog – viccelődött Árpi. Ha álmomból felébresztenek, lassan akkor is vissza tudnám diktálni a már sokunk számára ismert gyorsok kanyarjait. Lehet, hogy nem éppen a kedvencünk a fehérvári verseny, de ez egyáltalán nem számít. A lényeg, hogy akkor, ott arra kell koncentrálnunk, hogy megtartsuk az előkelő helyünket a kategóriában. De száz szónak is egy a vége, a dobogón kell állnunk” – mondta Árpi rövidre zárva a beszélgetést.

 

 

Reklámpartnereink:

MAGreen Kft. – Professzionális terményvédelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, – Tűz, – Környezet, – Védelmi Kft.; Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; Global Roll Kft. – LFP, Plotter papírok, médiák tekercsben; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; Kamiker Kft. Nyomda; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem; Automobile France Kft. Francia autóbontó; HK Trans Kft- Ömlesztett áruszállítás,; V-System Tam – Informatika; TÉTÉNY – KER – Épületgépészet, HSC Motor Kft – Gépberendezések, ECS HUNGARY KFT – Amalidó Bánka Transport – Közúti árufuvarozás; Mazzini Csomagolástechnika; Via-Nortonia Kft.; Branko Pénzügyi és Számviteli Kft.; Soft Consulting Hungary Zrt. – BaBér bérügyviteli programrendszer; Várkörnyéke Kft. – Építőipari kivitelezés; Artiger Kft. – Töltőállomás üzemeltetés; Gyopár 2000 Kft. – Fémmegmunkálás

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Rally Feeling

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ