Kárai Tomi a 3. helyen zárt Loheacban! – EuroRX1

Kárai Tomi a 3. helyen zárt Loheacban! – EuroRX1

MEGOSZTÁS
Tam�s KARAI (HUN) of team Karai Motorsport Sportegyes�let performs at FIA World Rallycross Championship in Loheac, France on 5 September 2021 // SI202109050090 // Usage for editorial use only //

Remek magyar eredmény született az EuroRX1 kategóriában. Kárai Tomi harmadik helyen zárt a kategória döntőjében! Gratulálunk!

Nem indult tűl jól a magyarok mai napja, ugyanis a 25 fős mezőnyben Mózer Attila kezdte a “legjobban” a Q3-ban. Mózer “Felügyelö” a 15, helyen, Csucsu a 19. helyen, míg Kárai a 21. helyen vágott neki a napnak.

A Q4-ben azonban Kárai remekelt és az erős mezőnyben a második helyet szerezte meg. Csucsu a 16.,míg Mózer a 20. helyen végzett.

Tegnapi bal hátsó kerekének elvesztése után Csucsu messze került az elődöntős helyektől és a 19 helyen zárta az előfutamokat, míg Mózer Attila ma reggel még bizakodhatott, azonban a Q3-ban és a Q4-ben nem sikerült annyira, hogy az elődöntőt érjen. Mózer Attila végül a 14. helyen végzett és 3 kategória pontot szerzett! Gratulálunk!

Itt nézheted meg az elődöntőket és a döntőt – Red Bull Tv – Klikk!

Kárai Tomi a második elődöntőben harmadik lett, majd a döntőben is a harmadik helyen zárt, így a dobogóra állhatott!- Klikk!

A döntőt meglepetésre a német René Münnich nyerte – Seat Ibiza -, Andréa Douborg – Peugeot 208 – előtt.

Ren� M�NNICH performs at FIA World Rallycross Championship in H�ljes, Sweden on August 19, 2021 // SI202108210050 // Usage for editorial use only //

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ