Julien és én nagyon várjuk a hétvége kihívásait! – Sebastien Ogier

Julien és én nagyon várjuk a hétvége kihívásait! – Sebastien Ogier

MEGOSZTÁS
FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 2017 -WRC Tour de Corse (FRA) – WRC 06/04/2017 to 09/04/2017 – PHOTO : @World

Sebastien Ogier és Julien Ingrassia tudják, hogy mit kell tenniük az ADAC Rally Deutschland futamán. A világbajnoki címvédő francia páros háromszor nyerte meg a futamot, amely jó alapot nyújthat az első M-Sportos német győzelmükhöz.

Jelenleg Thierry Neuville és Sebastien Ogier azonos pontszámmal vezetik a pilóták pontversenyét , így Ogier arra koncentrál, hogy egy jó teljesítménnyel visszatérjen a bajnokságért folytatott harcba és a legjobb eredményt érje el a futam során.

Ogier nyolc alkalommal vett részt a német futamon, amelyet 2011-ben, 2015-ben és 2016-ban is megnyert.

Sebastien Ogier – #1, Ford Fiesta RS WRC 2017

Minden évben nagyon várom a Német Rallyt. Az idei verseny nagyon izgalmas lesz a bajnoki címért folytatott csata miatt. Természetesen mindent meg fogunk tenni azért, hogy a pályán nyújtott teljesítményünkkel a magunk javára fordítsuk az állást.

Mindig remek érzés visszatérni aszfaltra. A német futam, mindig is a versenynaptár legnagyobb kihívást jelentő zárt felületű versenye. Ez egy nagyon nehéz rally, ahol egy gondosan felépített terv mentén és megfelelő beállításokkal kell megtalálni a futamra jellemző összetettség válaszait.

Ha nedvesek a feltételek, még trükkösebbek a szakaszok, amelyek nem bocsájtják meg  hibákat. Fontos az teljes körű összpontosítás az együtt működés a pályabejárás során elkészített és pontosított itinert elkészítő navigátorral.  Ez nagyon fontos annak érdekében, hogy felkészülhessünk mindazokra a kihívásokra, amelyeket a szakaszok kínálnak idén. Idén új szakaszok is szerepelnek a programban, amelyek érdekesebbé teszik a dolgokat. A Fiesta nagyon jól viselkedett az aszfalton idén, így Julien és én nagyon várjuk a hétvége kihívásait!

M-Sport Media

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ