Jó lenne megcsípni a bajnokságban a dobogót…

Jó lenne megcsípni a bajnokságban a dobogót…

MEGOSZTÁS

Jó lenne megcsípni a bajnokságban a dobogót…

Az ózdi második hellyel Hibján Joci és Szollár Csabi ismét lehetőséget kapott az élettől, így a Zemplén Ralin derekasan kell teljesíteniük. A tét a bajnokság harmadik helye.

Összeráztátok kicsit a Fordot a nagy bevetés előtt?
– Igen. Voltunk tesztelni, de rövidre sikeredett, mert egy órával később tudtunk kezdeni, és ugye nagyon hamar sötétedik már. De hasznos volt, jó dobálós szakasz, ami hasonlít a zempléni gyorsaságikra, így keveset állítottunk a Fordon, de egy pisszenése nem volt. Hálistennek nem sokan róttuk a pályát, és olyan harminc kilométert sikerült mennünk, ami elég jónak számít. Valószínűleg olyan körülmények lesznek a hegyekben is, mint itt, ahol iszonyat hamar jött a tejföl köd a sötéttel. Itt össze is pakoltunk, és indultunk haza, de a versenyen időjárástól függetlenül kell nyomnunk majd egész nap. Megpróbálunk mindenre felkészülni.

A bajnokságba lehet még beleszólásotok?
– Így van. Az előző futamon, Ózdon ezért is örültünk a második helyezésnek, mert így esélyt kaptunk arra, hogy akár újra dobogóra állhassunk év végén. Ezért egy küzdelmes és nehéz versenyre számítunk, de szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy felállhassunk a dobogó harmadik fokára. A matek szerint van remény a bajnokságban előkelő helyen végezni, de ehhez kifejezetten gyorsan és okosan kell autózni. Ügyes pilóták ellen fogunk harcolni, viszont pont jókor jött számunkra a múltkori eredmény, mert kaptunk egy kis motivációt.

Van kedvenc szakaszotok a Zemplénben?
– Igazából mindegyik jó, nem lehet és kell különbséget tenni, mindnek más a szépsége és a varázsa. A szőlőskertekben autózni pedig fenomenális, egy szakasz van, ami talán borsot törhet a versenyzők orra alá, az erdőbényei nagyon szűk és csúszós fehér aszfaltos gyors. Tavaly is borzasztóan csúszott, oda kell figyelni azon a részen majd, de várjuk a hétvégét, hogy újra odaállhassunk a rajtvonalhoz.

Nagy a tét, nagy az izgalom?
– Bizony, a szemünk előtt lebeg a dobogó, és izgatottan várjuk a versenyt. Eljött ismét az idő, hogy sokat kell majd improvizálni… és egyben bátornak lenni, mert anélkül tutira nem fog senki ölébe hullani a siker. Mi azt hiszem elég lelkesek vagyunk, már csak a szerencsének kell mellénk szegődnie. Bízunk abban is, hogy jó sok szurkoló lesz… és remélhetőleg jó hírekkel jövünk a Zemplén Rali után. Szorítsatok nekünk.

Partnereink:

KOMPRESSZOR VARGA-GH KFT.; SECURITY BÁRÁNY KFT.; A-VÉD KFT,; GERDA- TRANS KFT.; SZIMITA TRADE KFT.; FEHÉRTÓI CSEMEGE; FEHÉRTÓ-TRANS SNACK
KFT.; SMALL-EAST BT.; NYÍRSÉGTEFU 2009 KFT.; NYÍR-TEL KFT.; K+K SPEDIT KFT.;
LAKI-SZIG KFT.; CHARON-TRADE KFT.; SZAKÁCS ÉS TÁRSAI KFT., LENGYEL ANTAL E.V.; FASTRACERS.HU; ROBIT TECHNIK BT,; KARAKK COLOR KFT.; PELSŐ-BAU KFT.; BOBE-ÉP KFT; CSMBT KFT.; HSC MOTOR KFT.; BÁNKA TRANSPORT; BERTI KLAUSZ KFT.; ASONÁJ 2003 KFT.; AXIN ORIGÓ KFT.

Szöveg: Tiba Anita

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ