Javuló forma, helyzetben a Gender fiúk!

Javuló forma, helyzetben a Gender fiúk!

MEGOSZTÁS

Sem a nagy meleg, sem más nem tudja útját állni a Gender Racing Team formájának, amely a második időmérő edzésen ismét felfelé ível. Rónai Tamás az edzést megelőző verseny hibáját teljesen feledve abszolút pole pozíciót szerzett, míg Stern Roland ismét egy űrkörrel, már két tizeden belül van a legjobb időhöz képest, rajtrácson elfoglalt második helye újfent szép reményekre jogosítja fel!

eredm

Egy gyors nyilatkozat, egy pár szó újfent elhangzott a fiúktól, a látottakról, a tapasztaltakról, Rónai Tamással nyitnánk a sort.

IMG_2326

“Azt gondolom ez egy pozitív edzés volt, és így, hogy ismét behúztuk a polet, nem is foglalkoztat az, ami az első versenyen történt velünk. A gumikból, amit lehetett, amire képes voltam, azt kivettem, az autó jól ment, a versenyt tekintve bizakodó vagyok, győzelem a cél!”

Stern Roland feldobódva, de ugyanakkor motiváltan nyilatkozott:

IMG_2259

“Az a csücsök kanyar… Ha a pálya leghátsó részén található mumus kanyarral elbírnék, akkor lehetett volna még jobb is! Nem két tizedet, sokkal többet dobok el ott. Úgy gondolom, ha sikerülne egy jó rajtot fognom, akkor komolyan beleszólhatok a végjátékba, ezen leszek, no meg természetesen szeretném korrigálni a már ma néhányszor felemlegetett kornert!” Folytatás 15h után, a hétvége második versenyével!

 

Képek: Maszlik Zoltán

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ