Január végén AMTS élő autóépítés a Westendben!

Január végén AMTS élő autóépítés a Westendben!

MEGOSZTÁS

AMTS 2022 – január végén indul a nyereményautó-átépítés a Westendben


Idén egy egyedi Mazda MX-5 Roadster kerül kisorsolásra az Automobil és Tuning Show-n

Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a látogatók között az AMTS zárónapján. A sokéves hagyomány és a játék feltételei változatlanok, autó tekintetében pedig ismét egy egyedi roadster talál gazdára!

Ahogyan immáron 16 év alatt megszokhattuk, megszámlálhatatlan különlegességet és élményt ígér hazánk és a térség legnagyobb autós szezonnyitó rendezvénye, a 2022-es AMTS. A Hungexpót benépesítő show felhozatalában az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, színes motorsport események, valamint kortól és nemtől független családi programok is szerepelnek. Egy belépő áráért öt pavilon, valamint hatalmas szabadtéri terület kínálatában ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus rendezvényt, Off-Road és Ddrift Show-t is láthatnak az odalátogatók, továbbá a Miss AMTS Szépségverseny látványvilága mellett idén egy egyedi sportautóval gazdagabban térhet haza valamelyik szerencsés látogató. 

A tuningalapot egy 2011-es évjáratú Mazda MX-5 NC Roadster adja, melynek átépítési munkálatait az érdeklődők szeme láttára végzik a Westend alsó szintjén, a Millennium udvarban, január 27-től. A show szakemberei szokás szerint ízekre szedik az autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, valamint a teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel teszik egyedivé. 

Az autót az AMTS bármely látogatója megnyerheti. A sorsoláson való részvétel feltétele akár egyetlen felnőtt, VIP, vagy családi jegy megvásárlása, mellyel tulajdonosa online regisztrálhat a nyereményjátékon – ezután pedig már csak a sorsoláson kell izgulni!

A korábbi években Volkswagen EOS, Scirocco, BMW Z4 és Audi TT, Ford Mustang, Porsche Boxster S és Mini Cooper Coupé modelleket vettek kezelésbe a tuningmesterek. A lényeg a magas minőségű, típushoz gyártott módosításokban van, az élő átépítés pedig nemcsak közép-kelet-európai viszonylatban, hanem világszinten is kuriózumnak számít, hiszen egyrészt teljesen nyilvános, másrészt pedig mindössze 4 nap alatt megy végbe a teljes metamorfózis. 

A január 27-én, reggel 10 órától induló nyilvános átépítés helye a Westend bevásárlóközpont Millennium udvara, ahol egy mini-autókiállítás keretei között folynak majd a munkálatok, minden nap 19 óráig. Az elkészült nyereményautót pedig január 31-én lehet megtekinteni ugyanitt, de az AMTS-ig is még számos autós rendezvényen találkozhatnak vele az érdeklődők.

A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén öt pavilont, egy jókora sátrat és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében, május 27-29. között a Hungexpón. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

  • Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
  • Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
  • 101 EV Park – Nemzetközi Elektromobilitás Expo – elektromos autó kiállítás 
  • Classic Automobil Show – restaurált klasszikus autók, veteránok, oldtimerek
  • Magyarok a világ járműgyártásában – hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
  • DRIFT és GYMKHANA Show – A látványos autósportok exkluzív bemutatkozása
  • OFF-ROAD Show – Minden, ami terepautó, látványos, épített pályán
  • Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
  • Tuning találkozó és kiállítás – több száz magánépítő és klub bemutatkozása
  • SUV és Pickup Zóna – szabadidőautó kiállítás, az elérhető kínálat bemutatkozása

További információk: www.amts.hu / fb.com/amtsofficial / instagram.com/amts_official
Videóanyag: youtube.com/c/AMTSofficial

A Mazda MX-5 Roadster nyereményautó a következő módosításokat kapja:

Futómű ST típushoz gyártott állítható futómű az O.CT Tuning Hungária Kft. kínálatából.
Abroncsok Vadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából. 
Felnik Vadonatúj 18 colos Japan Racing SL01 könnyűfém felnigarnitúra a Red Sun Service kínálatából
Bodykit A autóra komplett első és hátsó spoilerből, küszöbökből álló sportos, típushoz gyártott szett kerül a Magnatuning kínálatából.
Dekoráció Az új színárnyalatot a SAFEX Hungary Kft. KPMF fóliái közül választottuk, a profi telepítést pedig a VIll-Fény Kft. csapata végzi, a PB Wraps segítségével
Hifi A mélynyomót, az új erősítőt és a minőségi kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagok a Hififutár webshopjából.
Multimédia Típushoz gyártott 2dines multimédiás fejegység a Gálffy Tuning kínálatából
Installáció Az igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végzi.
Utastéri
optika
Az ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék minőségi bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodik. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. szállítja
Fénytechnika Minőségi ledes és izzós fénytechnika az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából.
Kiegészítők PlexiClick minőségi, láthatatlan rendszámtartók, a TunerFashion shop kínálatából
Motorolaj A minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából kerül az autóba
Üzemanyag A speciális, nagy teljesítményű üzemanyagot a MOL Racing Kft., a MOL Csoport speciális üzemanyagokat fejlesztő és gyártó cége biztosítja
Takarítás A nyereményautó makulátlan tisztaságáról az Easy Wash System gondoskodik

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ