Ismét Mitropa két autóval!

Ismét Mitropa két autóval!

MEGOSZTÁS


Két autóval képviselteti magát a Ritmus Ase a Baranya Kupán, két R5-ös Fabiával, mindkettő a Korda Racingtől érkezik, ráadásul az egyik autó még 0 km-es, ez lesz az első bevetése. Utóbbival a Várkonyi-Makai páros, míg a másik autóval, amelyik itthon toronymagasan vezeti a bajnokságot, a Klausz-Csányi páros küzd meg a Mitropa győzelemért.

Várkonyi Szabolcs:
Bár már lassan egy éve, hogy Skodára váltottunk, sokat még nem tudtam vele menni aszfalton, hisz tavaly egy baleset, idén egy rosszullét állított meg pár km után. De ez nem lehet kifogás, a Baranya Kupa pályáit ismerem, tavaly már mentem R5-ös autóval is rajtuk, így nem hinném, hogy gondot okozna a váltás. Jó lesz már ismerős terepen versenyezni, ahol csak az autóra kell koncentrálni. Kristóf 2-ből kettőt nyert idén a Mitropán, aztán nem indult, így visszacsúszott a 7. helyre, mi most azzal szeretnénk segíteni, hogy minél több pontot elvegyünk az ellenfeleitől, bár nem sokan fognak sajnos indulni az időpont változtatás miatt. Azért marad ellenfél a Mitropán kívül is, de szeretnénk dobogón végezni végre az abszolútban is. A pályák gyorsak, szélesek, de meg kell küzdeni az ilyenkor szokásos nagy meleggel is. Az autónk vadi új lesz, ez izgalmassá teszi számunkra a versenyt, reméljük csak pozitív értelemben!

Klausz Kristóf:

Ismét visszatérünk a Mitropa Kupába és ismét Skodával. Valamennyire már megismertem az autót, kétszer nyertem is vele idén, így remélem most a Mitropa győzelemért küzdhetünk, de az abszolútban is szeretnénk nyerni. A pályákat ismerjük, Botinak ez hazai verseny. Ha jól szerepelünk, vissza kerülhetünk a Mitropa képzeletbeli dobogójára. Sokat fogok tesztelni, lesz velünk egy cseh mérnök is, remélem sikerül tökéletes beállításokat találni a versenyre és a későbbiekre. Most mozgalmas időszakban vagyunk, hisz 10 héten belül ötször is versenyautóba ülünk, ez minden bizonnyal sokat fog segíteni a gyorsulásban. Várjuk a versenyt nagyon, szeretnénk itthon is bizonyítani R5-ös autóval, hogy aszfalton is gyorsan tudunk vele menni!

Köszönjük a Ritmus Ase partnereinek a támogatást!

CS Process Kft, Hetech Trend Kft, VPT Group Kft, Sun&Fun Holidays Kft, Autóflex Kft, Krisped Kft, Droidx Kft, Airvent Zrt, Horsens Partners Kft , Villumen Kft,  ZFW Hortiservice Kft, Sütödetech Kft, Unilub Kft, Multikomplex Budapest kft., RD Interbox Trans Kft,  Aqua-Start Kft, Atra Kft, Carwax Hungária Kft, Levi-Metal Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ