Ismét a Mitropa győzelem a cél!

Ismét a Mitropa győzelem a cél!

MEGOSZTÁS

Ismét a Mitropa győzelem a cél!

A Ritmus Ase csapata úgy döntött, hogy a sikeres Rebenland Rallye után, ahol a  Klausz Kristóf-Csányi Botond kettős megnyerte a Mitropa Kupát, a Lavanttal Rallye-n is harcba küldi Kristófot. Hirtelen jött a döntés, mivel Kristóf szeretne az ERC-n is harcba szállni, ami májusban ütközik a Mitropa versenyeivel, ezért úgy döntött a csapat, hogy itt folytatják a pontgyűjtést. Az idő rövidsége és munkája miatt Csányi Boti nem tudta vállalni a szereplést, ezért Kristóf Farnadi Ágit kérte fel a navigátor szerepre, bízva a rutinjában. Az autó marad a bevált Skoda Fabia R5, amit szintén a Korda Racing biztosít számunkra, akik a győztes Eger Rallye után kettőzött lelkesedéssel vetik be magukat.

Klausz Kristóf:

Nagyon várom a Mitropa Bajnokság következő futamát, ismét lesz pár újdonság a versenyen. Elsősorban a navigátor személye változik, Botit Farnadi Ági váltja fel. Sajnos még nem tudtunk menni együtt versenyen, de mindkettőnknek nagy tapasztalata van már és bízom benne hamar alkalmazkodunk a kialakult helyzethez. A versenypályák nagy része már szerencsére ismert számomra, de az osztrák versenyeken töménytelen mennyiségű kanyar van, így szükség lesz a jó navigátorra. Erősebb mezőny lesz mint a Rebenland Rally-n, de azt gondolom hogy a versenyautóval megtett minden egyes kilométer nekünk dolgozik. Céljaim a versenyre a szép bemutatkozás után a Mitropa Bajnokságban az első hely, de a legfontosabb, hogy Ágival sikeresen megtaláljuk a közös hangot, illetve, hogy pontosan és gyorsan tudjuk teljesíteni a versenytávot.

Farnadi Ágnes:

Nagyon örülök a felkérésnek, mindig vágytam rá, hogy egy ilyen fiatal tehetség mellett versenyezhessek. De legalább annyira izgulok is, hiszen még nincs tapasztalatom külföldi versenyeken, ráadásul Kristóf fordítva írja az itinert, így ez még nehezíti a dolgomat az ismeretlen pályákon. Szerencsére Kristóf nem először indul itt, legalább a helyismerettel nem lesz gond. Skoda R5-ben már versenyeztem, így ez sem lesz új számomra és mivel Kristóf megnyerte az előző versenyt a Mitropa Kupában, remélem hozzá tudom segíteni egy újabb győzelemhez!

A Ritmus Ase együttműködő partnerei:

Hetech Trend Kft, VPT Group Kft, Sun&Fun Holidays Kft, Autóflex Kft, Droidx Kft, Airvent Zrt, Villumen Kft,  ZFW Hortiservice Kft, Sütödetech Kft, Unilub Kft, Horsens Partners Kft, RD Interbox Trans Kft, Krisped Kft,  Aqua-Start Kft, Atra Kft, Carwax Hungária Kft, Levi-Metal Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ