Ingram visszatér

Ingram visszatér

MEGOSZTÁS
Fotó: FIAERC.com

Az ERC regnáló bajnoka Chris Ingram egy Rally4-es Renault Clio RSR Rally5 volánja mögött tér vissza a Rally Islas Canarias futamán.

Ingram első alkalommal fog versenyezni idén, miután tavaly megszerezte az ERC bajnoki címét az I. Rally Hungary kihívásokkal teli futamán.

Költségvetési problémákkal kellett szembenéznie 2020-ban, amelyet a Covid-19 világjárvány csak súlyosbított. WRC2 és ERC futamokon szeretett volna rajthoz állni egy Skoda Fabia Rally2 evóval. A versenyzést, azonban a fenti problémahalmaz megléte, a pályák szélére lett száműzve Ingram.

A Kanári-szigeteken a  tavalyi bajnok autót biztosító Toksport csapat színeiben vág neki a futamnak, igaz egy kevésbé versenyképes Renault Clio RSR Rally5-sel.

Chris Ingram: Jelenleg a fő hangsúly a 2021-es programom összeállításán van, miközben nagyszerű alkalom vár rám, hogy visszaülhetek a volán mögé egy olyan rallyn, amelyet nagyon szeretek. Egy év autótól távol töltött idő után, nagyon örülök, hogy visszatérhetek a csapathoz. Szeretném támogatni a Toksportot a Rally4-es Clio 2021-es specifikációjú fejlesztését.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ