A Hyundai Motorsport komoly ambíciókkal vág neki az 5. WRC szezonjának

A Hyundai Motorsport komoly ambíciókkal vág neki az 5. WRC szezonjának

MEGOSZTÁS

A Hyundai Motorsport célja, hogy az ötödik FIA WRC szezonjában versenyben legyen a végső győzelemre a pilóták és a gyártói pontversenyben is egyaránt.

A csapat arra törekszik, hogy a versenyképes 2017-es szezonra építve, eredményesebb teljesítményt nyújtson a tizenhárom futamos világbajnoki szezon alatt, amely új új helyszínt is tartalmaz Törökország “visszatérésével”.

A Hyundai Shell Mobis World Rally Team négy pilótapárosával veszi fel a küzdelmet a vetélytárs csapatokkal szemben –  Andreas Mikkelsen / Anders Jæger, Thierry Neuville / Nicolas Gilsoul, Dani Sordo / Carlos del Barrio és Hayden Paddon / Seb Marshall. Mikkelsen és Neuville mind a 13 futamon rajthoz áll a # 4 és # 5-ös rajtszámú Hyundai i20 Coupe WRC-vel , míg Sordo és Paddon a # 6-os autón osztoznak majd.

Michel Nandan csapatfőnök: Az ötödik szezonunknak sokkal nagyobb lelkesedéssel és ambíciókkal vágunk neki a pilótai és a konstruktőri bajnoki címnak. 2017-ben nagyon közel kerültünk ehhez. Értékelve az elmúlt szezont a teljesítményünk elmaradt az általunk várttól. A célunk javulni idén. A szabályok terén nincsenek drasztikus változtatások idén, így minden csapat az tavalyi alapokra épít. Nagyon tiszteljük ellenfeleinket! Teljesítményük arra ösztönöz bennünket, hogy futamról, futamra javuljon a teljesítményünk. Ez az ami előre visz minket, miközben a végső győzelem felé haladunk

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ