A hőség ellen is harcolnak majd a Tomracing versenyzői!

A hőség ellen is harcolnak majd a Tomracing versenyzői!

MEGOSZTÁS

A hétvégén ismét nekilendülnek a Tomracing Motorsport fiataljai, Babonics Márk és Érsek Dániel egyaránt a gyorsasági motoros Magyar Kupa és Országos Bajnokság 600 cc-s mezőnyében méretik meg magukat. A pilótáknak nemcsak az ellenfelekkel kell megküzdeni, komoly terhelésnek ígérkezik a szombaton tetőző hőhullám is!

Babonics Márk nem bízta a véletlenre a dolgokat, szisztematikusan készült a várhatóan pokoli melegre:

Alapból kardió és kondicionáló edzésekkel készülök, ám most beiktattam a repertoárba számos kültéri edzést is. A legmelegebb napszakban végeztem rendszeres intenzív testmozgást, hogy így hangoljam magam a hétvégére. Még csak alig pár alkalommal mentem a Hungaroringen, de az időjárásnak köszönhetően rögtön egy új arcát ismerhetem meg majd a pályának. Kőbe vésett célkitűzésem nincs, de szeretném az eddigi legjobb időeredményem felülmúlni, a konstans fejlődés mezején megmaradva élvezni a versenyzést.” – mondta el a fiatal pilóta.

Érsek Dániel legutóbbi Hungaroringi szereplése nem zárult a legszerencsésebben, ennek ellenére vidáman várja a rajtot a versenyző:

Az enduracnce futamon elszenvedett bukásomnak már semmi nyoma, sok-sok kakucsi motorozással készültem erre a hétvégére. Én is figyelem az időjárásjelentést, látom mi vár majd ránk, de úgy gondolom, erre nem igazán lehet felkészülni. A legfontosabb, hogy a technikán elvégeztük az utolsó simításokat is, minden indulásra kész. Nem számítok könnyű menetre, ettől független reménykedem abban, hogy sikerülhet az első hatba kerülnünk a versenyen!” – tekintett pozitívan a jövőbe Érsek Dani.

Képek: Kőházy Tamás

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ