Horváth Rallye Ase – Oroszlány Rallye beszámoló

Horváth Rallye Ase – Oroszlány Rallye beszámoló

MEGOSZTÁS

Pazar eredmények Oroszlányban

Kupák tömkelegével tért haza az oroszlányi Rally3-as versenyről a Horváth Rallye Ase csapata.

Rally3-ban három versenyzőjük volt és mindegyikük dobogós helyen zárta a futamot.

„Jó hétvégét zártunk Oroszlányban, Zákányi Janika ott folytatta, ahol korábban abbahagyta, újabb győzelmet jegyzett a Rally3-as futamon. Igazából egy apró hibája volt, egy korai rajt, pont az utolsó gyorsaságin, ami miatt nem kapott powerstage pontot. Ez egy rutintalan hiba volt, de ennek ellenére tökéletes versenyen van túl” – kezdte a beszélgetést Németh 16V Péter, majd hozzátette. „Kapás Janitól nagyon jó eredményt vártam, amit hozott is volna, de volt két etap elhagyása és két lassító rombolása, amivel annyi időbüntetést gyűjtött, hogy csak a kategória második és abszolút hatodik helyen zárt. Ha nincs a 40 másodperc büntetés, akkor Janika mögött a második helyen zárja a versenyt. Mindezek ellenére vele is nagyon elégedett vagyok, mint ahogy Buris Pistivel is, aki újra egy második hellyel zárt. Egyre közelebbinek látom az évvégi dobogóját, amit nagyon meg is érdemelne.”

A Rally3 mellett a Just4fan kategóriából sem hiányozhattak, két Mitsubishivel riogatták az ellenfeleket.

„Matics Misi rengeteg energiát fektet a versenyzésbe. Nekem már nem meglepetés, hogy Misi hogyan vezet, és ahogyan felkészíti az autókat. Eleinte jókat meccseltünk Subival, majd a kiállása után átvettük a gyeplőt és megnyertük a versenyt. További büszkeségre ad okot, hogy a fiam, Németh 8V Péter is egyre jobb, sokat fejlődik és tanul a Mitsubishivel. A negyedik helye azt gondolom tökéletes azon az úton, amit elkezdtünk. Az autó még mindig nem versenyprogrammal megy, ahogyan fejlődik, úgy fog az autója is egyre jobb lenni” – tette hozzá Németh 16V Péter.

A csapat a folytatásban a Mediterrán Rally-ra koncentrál, ahol maximális létszámmal vesznek majd részt.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelite Mirsa Zrt., Kovács Gépszer Kft., S.D. Mini Car Kft., Efficiency Kft., From-to Hungary Kft., Wolf Distribution Kft., Nardon Kft., Nrg-Agent Kft., Flow Motion Pro Kft., Nestro Hungária Kft., Hevesi Elektro Kft., Hufbau Braun Kft., Stihl R-Agrikol Kft., Komprádor Kft., Markomp Kereskedelmi és lakberendezési Kft., Pannon Led Kft., Euro-Duplex Kft., Gamma-Modul Kft., K-Flórián Tűzvédelmi Kft., Invu napszemüveg, Véd-Óv Kft., Heavy Tools, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Prior Cash Pénztárgép Kft., Garancia-Sped Kft., Rother.hu Kft., Vikom Trans Kft., Túze Kft., Combit Zrt., Nagy Travel Kft., Alpha Steam-Co. Kft., Hiröstech Kft., Hirös Consulting Kft., Kis László E.V., Hídvégi László Péter E.V., Molnár Zoltán E.V., Hudráné Horváth Adrienn E.V., Sztráda 92 Kft., Frituspeciál Kft.

– VÉGE –

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ