Hondával tértek vissza

Hondával tértek vissza

MEGOSZTÁS

Szomorú Miskolc Rallye-n vett részt a Speed Technika versenyzőpárosa, a Neukirchner András – Molnár Zoltán duó.

András nagyon várta, hogy újra Hondát vezethessen éles körülmények között, majd az első szakasz után el is mondta, hogy egy Peugeotos verseny után úgy érzi az egy mellényúlás volt a részéről.

Óvatosan kezdtek, újra vissza kellett térni a régen meg szokott dolgokhoz. Nem akartak egyből nekirontani a pályáknak, de később szerették volna kipróbálni hová jók az ORC 2WD mezőnyében.

„Az első szakaszon mentünk egy biztonságit, ahol az új típusú gumikkal ismerkedtünk. Nagyon tetszettek, de az autó beállításait a következő verseny előtt rám kell majd hangolni. Sajnos a második szakaszon már nem tudtuk folytatni a versenyzést, hiszen egy nagyon szomorú esett beárnyékolta a versenyt. A körön belüli hátralévő szakaszokat etapban teljesítettük. Ha lesz Eger Rallye, mindenképpen ott szeretnénk lenni” – folytatta András.

Nem tudták pontosan mi történt, csak pletykák keringtek, hogy milyen súlyos baleset történt a Mályinkai szakaszon.

„A második szakaszon nem tudtuk pontosan mi történt, a baleset és a mentő mellett is elmentünk, de a tényeket Tamástól tudtuk meg a tankoló zónában. Most látszik igazán, hogy nekünk mekkora szerencsénk volt egy évvel ezelőtt, hogy mi kiszálltunk az autóból” – tette hozzá Neukirchner András.

„Nagyon szomorú vagyok, egy jó barátot, egy kiváló navigátor veszítettünk el Tóth Zsolt személyében. Ő egy nagyon közismert és kedvelt személyiség volt az autósportban, mi is közel álltunk egymáshoz. A teljes Speed Technika csapat nevében szeretném őszinte részvétüket nyilvánítani a családja felé” – zárta a beszélgetést Szilágyi Tamás.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., IEJ Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., NK-Gép Kft., Ak Steel Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Prior Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Bios Kft., Twolex Kft., Centrum Oil Kft., Festék szertár Kft., Festék Mester Kft., Centrum logisztika Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő – és Légtechnikai Kft., Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., S. O. S. Cargo Kft., Sprintcamion Zrt., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt.,  Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Dr. Kam

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ