Hibjánék már vágytak a szép eredményre…

Hibjánék már vágytak a szép eredményre…

MEGOSZTÁS

Magasabb szintre emelkedett Hibján Joci és Szollár Csabi kapcsolata a Forddal, mert a 2. helyre repítette őket Ózdon, így újabb bizalmat szavaztak a versenyautónak a srácok.

Gratulálok, végre a dobogóra állhattatok a Forddal.

– Köszönjük szépen. Igen 2. helyen végeztünk 2WD-ben és RC4-ben is, aminek nagyon-nagyon örülünk. Most úgy érezzük megérkeztünk, tök jó volt minden hálistennek. Az itinerünk szuper lett, nem hibáztunk, az autó is tökéletesen ment. Egy apróság adódott a királdi körgyorson a második körben, ahol már annyira ki volt járva, és gödrös volt az út, hogy akármennyire próbáltam vigyázni, picit odaütöttem, és elhajlott a kormányösszekötőnk. Azt hittem defektünk van, de szerencsére nem, csak annyira széttartott a kerék, emiatt elkezdett melegedni és füstölni a gumi. De le tudtunk jönni, annyira nem hátráltatott, picit bent hagytunk, de így is volt, amikor kategória első időt mentünk, így újból erőre kaptunk. Nem számítottunk ilyen jó eredményre, de az egész csapat kellemesen csalódott, ránk fért már, hogy ismét motiváltak legyünk.

A szervizben sikerült megoldani a problémát?

– Igen, kicserélték a fiúk az összekötőt, beállították a futóművet, aztán hibátlanul mentünk az utolsó körön. Ami szintén meglepett az az éjszakai gyorsunk, mert még a dobogóért harcoltunk, de ott sikerült egy nagyobb fölényt begyűjteni… és eldőlt minden. Igazából már Sátán bekaszíroztunk egy jó kis előnyt, amit Királdon csak megerősítettünk. De nagyon kellett vigyázni, mert nehéz pályák voltak, sajnos voltak kategóriatársak, akik defektet kaptak, tényleg odafigyelős volt, ha célba akartunk érni.

Ideje volt, hogy jó élményeket is hozzon a Ford számotokra.

– Őszintén szólva kellett ez már nekünk, mint egy falat kenyér. Vágytunk már az eredményre, de eddig váratott magára. Most viszont a szerencse is velünk volt, és mi is próbáltunk tiszta fejjel érkezni a versenyre, hogy mentálisan is jelen legyünk, ne csak testileg. Mind a három körgyorson utolértük az előttünk lévő versenyzőt, de korrektül és sportszerűen félreálltak, így mi tudtunk haladni a saját tempónkban. Köszönjük utólag is nekik. Nagyon jó verseny volt, nekünk tetszettek a pályák a nehézségük ellenére, és persze a második helyezés erőteljesen hozzájárul az megelégedésünkhöz.

Akkor most fel vagytok pörögve, jöhet a zempléni futam?

– Visszanyertük az autó felé és önmagunk felé a bizalmunkat, hiszen kitartóan csináltuk eddig is, de nem azt kaptuk soha, amire számítottunk. Most talán kikerekedik minden, kellett már ez a sikerélmény nekünk és a csapatnak egyaránt. Készülünk a Zemplénbe, és nyomjuk tovább.

Partnereink:

KOMPRESSZOR VARGA-GH KFT.; SECURITY BÁRÁNY KFT.; A-VÉD KFT,; GERDA- TRANS KFT.; SZIMITA TRADE KFT.; FEHÉRTÓI CSEMEGE; FEHÉRTÓ-TRANS SNACK

KFT.; SMALL-EAST BT.; NYÍRSÉGTEFU 2009 KFT.; NYÍR-TEL KFT.; K+K SPEDIT KFT.;

LAKI-SZIG KFT.; CHARON-TRADE KFT.; SZAKÁCS ÉS TÁRSAI KFT., LENGYEL ANTAL E.V.; FASTRACERS.HU; ROBIT TECHNIK BT,; KARAKK COLOR KFT.; PELSŐ-BAU KFT.; BOBE-ÉP KFT; CSMBT KFT.; HSC MOTOR KFT.; BÁNKA TRANSPORT; BERTI KLAUSZ KFT.; ASONÁJ 2003 KFT.; AXIN ORIGÓ KFT.

 

Szöveg: Tiba Anita

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ