Hibjánék kiélezett küzdelmekre számítanak

Hibjánék kiélezett küzdelmekre számítanak

MEGOSZTÁS

Hibjánék kiélezett küzdelmekre számítanak

Lelkesen várja Hibján Joci és Szollár Csabi a kunmadarasi és orfűi tesztek után a Boldogkő Ralit. Az elvárások maradnak a srácoknál…vagyis minél előrébb kell végezni.

Hogy sikerült az orfűi hétvége?
– Klasszul. Elmentünk tesztelni Orfűre, és nagyon jól alakult minden. Jó gyorsasági szakaszok voltak. Kipróbáltunk a kocsin sok új dolgot, féket, gumikat és beállításokat. Pályafelírás közben is kísérleteztünk, mi lenne jobb vagy rosszabb, mert kell a megújulás. Hasznos hétvégén vagyunk túl, nem csak nekünk, de az egész csapatnak szüksége volt már erre a kimozdulásra. Orfű és környéke, a tónál…nem kell mondani milyen szép… és bizony örül az ember az új impulzusoknak most.

Milyen élményekkel tértetek haza a tesztről?
– Igazából csak magunkhoz képest néztük az eredményeket. Stabilan harmadik időt autóztunk, persze volt olyan gyors, amikor lassítót romoltunk, de ez benne van a pakliban. A gumikat tesztelgettük, értékes tapasztalatokat gyűjtöttünk, de a gumiabroncsunk már teljesen elfogyott a végére. Hasznos hétvége volt. Kellett ez már. Jó szakaszok voltak, jó verseny volt. Mosolyogva jöttünk haza, a héten pedig újra támadunk.

Irány pár nap múlva Boldogkő?
– Bizony, nagyon várjuk. Voltunk már idén Kunmadarason, most pedig Orfűn teszt jelleggel, de azért már örülünk a bajnoki futamnak. Idén újra privát csapatként indulunk, mert ugye nem tudunk Peugeot Kupázni. Kicsit más világ lesz, és nyilván nem a legerősebb kocsival megyünk majd a népes kategóriában, viszont a célunk most sem fog változni. Szeretnénk jól érezni magunkat, és fontos marad a jó helyezés is számunkra. Csak a kategória változik, az elvárásaink maradnak.

Éles harcokra készültök?
– Igen. Megpróbáljuk hétvégén odatenni magunkat, de semmiképpen nem az a cél, hogy az első éles bevetésen megváltjuk a világot, mert abból még jó sosem sült ki. Nagy csatározásokra számítunk, mindenki küzdeni fog a legjobb helyezésekért. Az új autók sokkal dinamikusabbak és erősebbek, de megméretettjük magunkat, hiszen szeretnék majd menet közben egyre feljebb tornázni magunkat a ranglétrán. Kíváncsian várjuk a pályákat, és hogy mit tartogat számunkra az időjárás. A szerencse legyen velünk… és az erő.

Partnereink:

VARGA-IC BT.; CSABABUSZ TOURS KFT.; GERDA-TRANS KFT.; SMALL-EAST BT.; SZIMITA TRADE KFT.; FEHÉRTÓ-TRANS SNACK KFT.; NYÍRSÉGTEFU 2009 KFT.; K+K SPEDIT KFT.; VÁR-TEAM KFT.; LAKI-SZIG KFT.; INTRUDAIR KFT.; CHARON-TRADE KFT.; SECURITY BÁRÁNY KFT.; SZAKÁCS ÉS TÁRSAI KFT.

Szöveg: Tiba Anita
Fotó: www.rvo.hu

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ