Hiába Leclerc poleja, Latifi vitte a showt!

Hiába Leclerc poleja, Latifi vitte a showt!

MEGOSZTÁS

Elkezdődött a Forma-1 Európa nagydíj hétvége Azerbajdzsánban, melynek részeként az F2 is másodjára tér vissza az ázsiai Dubaiba. A fiúk a szabadedzésen kívül már az időmérőt is letudták, nézzük milyen eredménnyel!

A szabadedzésen még a de Vries – King – Ghiotto tengely muzsikált a legjobban, míg az éllovasok közül sokan csak keresték a megfelelő beállításokat. A holland MP Motorsport két pilótája is az első négyben végzett, ami remek előjelnek számított az időmérő edzésre készülődve.

Szabadedzés eredménye:

A kvalifikációra is jutott meglepetés, no nem a győztes személyét illetően. A Prema Theodora Racing ismét tarolt, és Charles Leclerc révén immáron a Stoffel Vandoorne-i magasságokat idézi, mögötte viszont érdekesen alakultak a dolgok.

Nobuharu Matsushita és a kanadai Nicolas Latifi osztoznak még a dobogón, és ha csak fele olyan jó versenyt láthatunk tőlük, mint amilyen az előbb említett fiatalember humora, akkor remekül fogunk szórakozni a holnapi főfutamon!

Időmérő edzés:

/ Történt ugyanis, hogy a Fia F2 bajnokság hivatalos facebook oldalán Oliver Rowlandet lehetett kommentben kérdezni, aki élő egyenesben válaszolt a rajongóinak.

Nicolas Latifi

Ebbe az eszmecserébe folyt bele az előbb említett Latifi, aki ország-világ előtt dicsérte meg Dams-os csapattársa frizuráját – hiába no, a hangulattal sosem volt még probléma! 🙂 /

Folytatás holnap 10h-kor, az első versennyel! 

Képek: Zak Mauger/FIA Formula 2

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ