Herczig vs. Botka – Etikai vizsgálat – Miért?

Herczig vs. Botka – Etikai vizsgálat – Miért?

MEGOSZTÁS

Március 22-24. között veszi kezdetét a FIA ERC 2018-as szezonja az Azori-szigeteken az Azores Airlines Rallyval. A korábbi sajtótájékoztatók alapján számos magyar egység is nekivág a Európa-bajnokságnak. Azonban a napokban publicitást kapott az a hír, miszerint két EB menő – Herczig Norbert és Botka Dávid “bajsza összeakadt” és az MNASZ főtikárának indítványa alapján:

“A Magyar Nemzeti Autóspor1 Szövetség (továbbiakban MNASZ) Etikai Bizottsága Herczig Norbert bejelentó által Botka Dávid eljárás alá vonttal szemben az MNASZ Főtitkárának indítványa alapján etikai eljárás lefolytatását rendeli el.”

A ralis közvélemény csak a sötétben tapogatózik és nem érti a miértet. Sajnos csak hírmorzsák állnak a rendelkezésünkre. Két hét múlva pedig már verseny van az Azori-szigeteken. Abban tudunk csak reménykedni, hogy az érintett felek egymással “szóba állva” rendezik a vitás kérdéseket és az azori murván a stopper óra mutatja meg, hogy ki a gyorsabb és nem a jogászkodás dönt a közeljövő történéseivel kapcsolatban.

Bízva a felek bölcsességében mihamarabb rendeződik a vita a két sportember között. Mindkét fél számára felajánljuk a lehetőséget, hogy kifejtsék véleményüket, szükség esetén a Rallyfanatic Világ Online oldalán.

1/2018. (2018.03.07.) Etikai Bizottsági határozat – Forrás: mnasz.hu

***

 

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ