Herczig Norbert, Ferencz Ramon (Volkswagen Polo R5) Csak semmi taktika!

Herczig Norbert, Ferencz Ramon (Volkswagen Polo R5) Csak semmi taktika!

MEGOSZTÁS

HERCZIG NORBERT, FERENCZ RAMÓN (VOLKSWAGEN POLO R5) CSAK SEMMI TAKTIKA!

2020-10-28 11:03

Herczig Norbert és Ferencz Ramón immár évek óta az Európa-bajnoki mezőny állandó tagja. Az év legjobban várt versenye számukra a Rally Hungary, amelyen nincs helye a taktikának – a négyszeres magyar bajnok pilóta azt ígéri: állni fog a gázon!

Miben lesz más ez a Rally Hungary, mint a tavalyi volt?

Sokkal nyugodtabb volt a felkészülésünk – köszönhetően annak is, hogy van már tapasztalatunk a versenyautóval ezeken a pályákon. Hiszen bármennyire is itthon versenyeztünk, tavaly volt jó néhány olyan gyorsasági, amelyen akkor mentünk először. Most viszont elő tudjuk venni a belsőkamerás felvételeket, illetve minden anyagot, ami a témában elérhető. Így legalább Patriknak is tudok segíteni.

No igen, abból a szempontból történelmi jelentőségű a verseny, hogy a fiával egy mezőnyben versenyez. Nem furcsa?

De, nagyon is! Amikor az év elején megterveztük a programot, tudtuk, hogy a Rally Hungary-n rajthoz akarunk állni. Aztán amikor kitört a járvány, bíztunk benne, hogy akárhogy is, de a mi versenyünket megtartják. Akkor még úgy volt, hogy Patrik a magyar bajnoki futamon vesz csak részt, de azután kiderült, hogy az ORB mezőnye csak az első napot teljesíti, ezért változtattunk a terven és beneveztük őt az Európa-bajnoki futamra. Számára az a legfontosabb, hogy minél több tapasztalatot szerezzen. Sohasem versenyeztünk még így együtt, furcsa lesz, hogy nem tudom rajta tartani a fél szemem. De legalább nem ugyanabban a kategóriában versenyzünk.

A teljes cikk itt olvasható!

Forrás: www.rallyhungary.com

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ