Hayden Paddon lezárná a szezont a Barum Rallyn

Hayden Paddon lezárná a szezont a Barum Rallyn

MEGOSZTÁS
Hayden Paddon in action at FIA ERC – Fia European Rally Championship 2023 at Rome, Italy on July 29, 2023. // @World / Red Bull Content Pool // SI202307290267 // Usage for editorial use only //

Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a FIA ERC BARUM Rally Czech Zlin, amely a szezon hetedik futama lesz a szezonzáró Rally Hungary előtt. A bajnoki pontversenyt az új-zélendi Hayden Paddon (163 p) vezeti Martin Seks (108 p) és Mads Ostberg (80 p) előtt. A bajnoki pontverseny éllovasa a szezon egyik legösszetettebb futamán szeretne pontot tenni a bajnoki cím megszerzésével. Előnye 53 pont a második helyezett vetélytársa előtt.

Hayden Paddon on podium at FIA ERC – Fia European Rally Championship 2023 at Värmland, Sweden on July 8, 2023. // @World / Red Bull Content Pool // SI202307080304 // Usage for editorial use only //

Hayden Paddon:

Visszatértünk Európába, egy nagyon fontos hét áll előttünk, ahol szeretnénk elérni a szezon célunkat. Jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy megpróbáljuk lezárni a FIA Európa-bajnokságot ezen a héten, de nem lesz könnyű feladat, a szezon egyik legizgalmasabb, legösszetettebb futama vár ránk – Barum Rally Czech Zlin.
A futam megközelítése és a hozzáállásunk ugyanaz, azonban a rali célja változatlan a számunkra, ennek megfelelően kell vezetnünk, hogy megszerezzük a bajnoksághoz szükséges pontokat.
John, a csapat és saját magam számára is a kemény munka eredménye, hogy ebben a helyzetben vagyunk, és az, hogy olyan korábbi bajnokok mellett szerepelhetünk, mint Walter Rohrl, Miki Biasion, Piero Liatti, Armin Schwarz, Bruno Thiry, Esapekka Lappi és Andreas Mikkelson (hogy csak néhányat említsek),amely megtisztelő a számunkra. Most már csak a munkát kell elvégeznünk!

Hyundai NZ Mitre 10 New Zealand BRC Hyundai Motorsport Pirelli FIA ERC – European Rally Championship Bar’s Bugs

A FIA ERC állása 6 futam után – 6/8

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ