Hayden Paddon Ford Fiesta WRC-vel fog repülni Finnországban

Hayden Paddon Ford Fiesta WRC-vel fog repülni Finnországban

MEGOSZTÁS

Hayden Paddon és navigátora John Kennard visszatér! Az új-zélandi pilóta, aki korábban a Hyundai Motorsport gyári pilótája volt, az M-Sport színeiben fog részt venni az augusztus 1-4. között megrendezésre kerülő Neste Rally Finland 2019 futamán. Hayden Paddon csatlakozik az Elfyn Evans, Teemu Suninen pilótapároshoz és a csapat harmadik Ford Fiesta WRC-jét fogja vezetni!

Hayden Paddon: John-nal mindketten nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra rajthoz állunk, különösen azért, mert nagyon nehéz a többieket az oldalvonalon kívülről figyelni. Köszönöm az M-Sportnak, hogy bizalommal voltak az irányunkba és hamar nyélbe ütöttük az üzletet. Nagy bizalommal vágok neki a futamnak a cumbriai csapattal, hiszen a közös munka egy remek eredmény alapja lehet kedvenc futamon egyikén.

Óriási köszönet  főtámogatómnak, kiemelten a Hyundai NZ-nek, aki bátorított minket és lehetővé tette, hogy kihasználhassuk a kínálkozó alkalmat. Szerencsések, vagyunk, hogy új-zélendi és külföldi támogatás segítségével itt lehetünk.

FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 2017 -WRC Finland (FIN) – WRC 26/07/2017 to 31/07/2017 – PHOTO : @World

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ