Hajrá Magyarok! – A Dakar 2021 magyar résztvevői

Hajrá Magyarok! – A Dakar 2021 magyar résztvevői

MEGOSZTÁS
Fotó: Pesthy Márton/Napló

A Dakar 2021 útvonalának minden egyes kilométere igazi kihívás lesz a mezőny minden tagjának, hiszen vadonatúj lesz, mind a 12 szelektív 4767 kilométere. Nézzük kik képviselik majd a magyar színeket.

A motoros kategóriában a határon túli honfitársaink teljesítményét követhetjük majd figyelemben. A szatmári Gyenes Emánuel és a vajdasági Saghmeister Gábor a Malle Moto kategóriában indulnak. Ebben a kategóriában a versenyzők a szakaszok teljesítését követően maguk szerelik vasparipájukat.

Az autós kategóriában a Szalay Balázs – Bunkoczi László kettősnek szurkolhatunk – #353,Opel Grandland X. Szalay Balázs tizenötödik, míg navigátora Bunkoczi László tizedik “Sivatagi Showján” vesz rész.

Első alkalommal vág neki a Dakarnak a monstrumok között a Fazekas Károly, Horn Albert, Csákány Péter kamionos trió – #530 – Scania P 4×4, míg Darázsi Zsolt a PH Sport #539-MAN TGA versenykamionját fogja terelgetni két francia versenyzőtárssal -Thierry Pacquelet, Geoffrey Thalgott navigátor-szerelő – a szaúdi sivatagban. A “versenyzés” mellett az ötszörös motoros győztes Cyril Despre futamát is kell figyelniük hátvédként, amennyiben bármi baja lenne Cyryl Despres – Michael Horn – #315 – Peugeot 3008 DKR-nek.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ