Győzelem?

Győzelem?

MEGOSZTÁS
Vincze Feriék autója még nem ment soha murván, annál izgalmasabb lesz nézni, ahogy megindul majd a vágyott első hely felé. Náluk is a teszt lesz a döntő pont, lesz dolguk a futamig.

A 2022-es szezonotokat hogyan értékeled eddig?

Összességében nagy panaszra nincs okunk, minden versenyen második helyen értünk célba, ha jól tudom, három ponttal vezetjük a bajnokságot, év végén lesznek a mínuszolások, de azzal most nem számolunk. Azt gondolom, hogy eddig minden kiválóan működött, most szeretnénk a második helyből kimoccanni és nyerni egy futamot.

Miért gondoltátok, hogy pont Veszprém lesz erre a jó alkalom?

Sajnos a veszprémi pályák annyira nem fekszenek nekem, de úgy gondoltam, hogyha azokon, amik fekszenek, nem sikerült nyerni, talán itt akkor menni fog. Helyesbítek: nem is nem fekszenek annyira a pályák, hanem eddig balszerencsés voltam itt, vagy összetörtem a kocsit, vagy műszaki hiba miatt estünk ki, de ennek a sorozatnak előbb-utóbb meg kell szakadnia, már túl sok volt. Amúgy szeretem ezeket a pályákat, a murva ugyan távolabb áll tőlem, mint az aszfalt, de ha összeállnak a dolgok, jól ráteszünk.

Az autótok milyen állapotban van?

Az autót a csapat maximálisan felkészíti minden versenyre, eddig nem volt egy rossz mozzanata sem, itt most a beállítások lesznek kérdésesek, ezzel az autóval nem mentem még murván, a teszten próbálunk valamit alkotni, hogy jól érezzem magam benne.

A szöveg forrása: https://www.larocosport.net/

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ