Grobnik – Berta Benjámin beélesítette magát

Grobnik – Berta Benjámin beélesítette magát

MEGOSZTÁS

Ma délelőtt a szabadedzésekkel megkezdődött a munka Grobnikban, a pályán a Gender Racing Team F4-es autójában a tehetséges formaautós Berta Benjáminnal. A magyar pilóta az ideális versenyidőben igyekezett minél több kört belepakolni a technikába, és sikeres edzésnapot hagyott maga mögött.

A hullámvasútért nem mindig kell a vidámparkig szaladni, elég csak Grobnikig utazni. Ezt Benjámin is jól tudja, aki a mai két szabadedzésen igyekezett minél jobban belakni a gyors, komoly dőléssel rendelkező pályát:

„Tavaly óta nem sok minden változott itt, az érzet lett egy kicsit más, hiszen mostanra azért már jónéhány kört beletettem ebbe az autóba. Az előző szezon grobniki hétvégéjén még csak ismerkedtem a technikával, míg most már elég jól karcolgatom a határokat. A pálya egyébként nagyon élvezetes, imádom a célegyenes utáni tempós döntött kanyart, valamint a hátsó traktust, ahol szintén komoly dőlések vannak. Kívülről talán nem látszik, de itt különösen nagy a fizikai terhelés, és mivel az elmúlt három hétben nem ültem autóban, ezért kicsit sajogtak is a végtagjaim.”


Az esti órákban Facebook Liveban fogunk beszélgetni Berta Benjáminnal, megtárgyaljuk az első nap konzekvenciáit, a hétvége esélyeit, valamint az autósport világot megbolygató Lewis Hamilton – Max Verstappen incidensről is szót ejtünk majd. Tartsatok velünk!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ