Gender Racing Team – legjobb gyógyír a győzelem!

Gender Racing Team – legjobb gyógyír a győzelem!

MEGOSZTÁS

A hektikus péntek után a mai versenynap remek dolgokat hozott a Gender Racing Team számára. Rónai Tamás az előző nap motorkálváriája után jó versenyt futott, és érzi autójában a potenciált. Stern Roland pedig magabiztos pénteki teljesítményét ismét győzelemre váltotta! Mindkét pilóta motiváltan várja a holnapot és külön köszönetet mondott a csapatának.

Roland nagyon dinamikusan kezdte a cseh hétvégét, ennek megfelelően be is húzta a kvalifikációt. Az idén rendkívül összeszedetten teljesítő pilóta Brno-ban sem illetődött meg, leggyorsabbként várta a délben lezajlott első etapot.

Tegnap egyedül képviseltem a csapatot az időmérőn és ez egész jól sikerült. Nyolc tizedet javítottam a tavalyi legjobbamhoz képest, amellyel sikerült megszereznem a kategória pole pozícióját. Nagyon vártam a mai versenyt, mert fekszik nekem ez a pálya és szeretem is. A tervünk az volt, hogy kiegyensúlyozott teljesítménnyel megtartsuk az első helyet, és erre építsük fel a hétvégét.

Úgy érzem, ez maximálisan sikerült, hiszen a mai futamon kategóriagyőzelmet arattunk, sőt egy újabb specifikációt képviselő Renault is képesek voltunk legyűrni. Egy jó rajt után az első kanyar végén már vezettem, onnantól fogva pedig az erősebb autókkal csatáztam. Konzekvens köröket futva örömteli győzelmet szereztünk, a gép remek volt, hálás köszönet érte a csapatnak. Alig várom a holnapi folytatást!” – mondta el érzéseit a bajnokesélyes.

Rónai Tamásnak kijárt már a sikerélmény, a fiatal pilóta az előző nap motorkomplikációi után végre autóba ülhetett. Tamás kénytelen volt kihagyni a tegnapi kvalifikációt és a mai futamot is bejáratós üzemmódban kellett letudnia. Ennek ellenére a magyar értékelés negyedik helyen végzett, és abszolút pozitív érzésekkel zárta a versenynapot.

„Nagyon vártuk a felújított motort, de az csak kisebb késéssel érkezett meg hozzánk, így muszáj volt elengednünk az időmérő edzést. A kihagyott kvalifikáció után a mai futamon a bejáratás volt a cél, és az, hogy teljesítsük a táv 75%-át. A verseny közben rosszul érintett, hogy ezen a csodálatos pályán kevesebbet lehettem fent az eltervezettnél, ugyanakkor megérte várni.
Nagyon motivál, hogy az autó remek, megvan benne a kellő potenciál, motorikusan jól működik és a beállítások terén is jó az irány.

A fiúk egész éjjel dolgoztak, vakon is képesek voltak megfelelően beállítani, tényleg le a kalappal a munkájuk előtt. Hálás és büszke vagyok, hogy végre egy ilyen csapat vesz körül! 20 pont a hátrányunk a bajnokságban, de még semmi nincs veszve. Holnap teljes gőzzel támadunk!” – zárta gondolatmenetét a motivált tehetség.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ