FIA WRX Lydden Hill – P. Solberg, J. Kristoffersson, M. Ekström

FIA WRX Lydden Hill – P. Solberg, J. Kristoffersson, M. Ekström

MEGOSZTÁS

A kétszeres rallycross világbajnok Petter Solberg – PSRX Volkswagen Sweden – vezeti a Lydden Hillben  (GB) zajló FIA WRX Supercar kategóriáját.

Petter Solberg:  Nem volt könnyű, de ez egy különleges pálya és  egy különleges élmény. Több fejlesztést is végrehajtottunk az utolsó futam óta , amitől gyorsabb és kényelmesebb lett az autó.  Remek érzés a leggyorssabbnak lenni ezen a pályán, ami mindig is egy álmom volt és örülök, hogy erről beszélhetek. Johan is fantasztikus teljesítményt nyújtott, ami ismét egy kiváló csapat teljesítményt jelent a számukra.

Johan Kristoffersson: Petter nagyon gyors volt, így csak követni tudtam a kockás zászlóig. Ez egy remek nap volt a számunkra, hiszen mindkét kocsink az élen autózott és a leggyorsabbak voltunk. A mai arról szólt, hogy megpróbáltuk megmenteni a gumikat holnapra.

Mattias Ekström: Remek napunk volt, jól teljesítmény mellett, nem voltak ütközések, minden simán ment. Meglepődtem, hogy ez a pálya másabb, mint a többi. Alig láttam kavicsot…Ez a pálya nagyon egyedi , mert az abroncsokat óvnunk kell, amennyire csak lehet.

A futam holnap a Q3, Q4 időfutamokkal, majd a helyosztókkal folytatódik. Sajnos mi nem nézhetjük élőben csak “este” felvételről nézhetjük “szakértői” tolmácsolás mellett…

A futam időterve – Lydden Hill RX – CET +1 ó


A futam állása a Q2 után
Q2 eredményei
Q1 eredményei

Fotó: FIAWorldRallycross.com

matezsoltee

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ