FIA WRX Lydden Hill – Búcsú az 50. éves “Rallycross Otthonától”

FIA WRX Lydden Hill – Búcsú az 50. éves “Rallycross Otthonától”

MEGOSZTÁS

50. évfordulóját ünnepli Lydden Hillben – The Home of Rallycros – az autósportok napjainkban legdinamikusabban fejlődő ága a rallycross, 1967-es kezdete óta. Sokak bánatára a FIA WRX elköszön ezzel a versennyel az „Rallycross Otthonától”, ugyanis 2018-ban már Silverstone helyszínnel kerül megrendezésre a WRX futam.

Az angliai helyszínű futam a FIA WRX idei versenynaptárának ötödik futama és egyben az ERX TouringCar kategóriájának soron következő futama is egyben. A magyar szurkolók előtt is jólismert korábbi Európa.bajnok cseh Roman Castorallal a mezőnyben!

Ne felejtsük, hogy a mezőnyben magyar pilóta is van #10 Csucsu személyében.

Mattias Ekström: Mindig szerettem ezt a pályát, több okból is kifolyólag. A pálya elrendezése és a brit rajongók iránti tisztelet. Be kell vallanom továbbá azt is, hogy a pálya környezete miatt is az egyik kedvenc pályám. Mindig sikerült olyan jó tapasztalatokat szereznem itt, amelyek kombinációja miatt szeretem ezt a helyet. Nagyon várom, hogy az idei utolsó futamot a lehető legtovább tudjam élvezni, igyekezve a legjobb eredményt elérni.

A futam időterve – Lydden Hill RX

Nevezési lista – Lydden Hill RX

Lydden Hill 2016 – Milyen jó volt tavaly, amikor ÉLŐBEN nézhettük!:)

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ