FIA WRX – Abu Dhabi – Grönholm nyert ! Szabó Krisz...

FIA WRX – Abu Dhabi – Grönholm nyert ! Szabó Krisz az ötödik!

MEGOSZTÁS

Kevin Hansen – Niclas Grönholm első sor után, a negyedik helyen zárta Krisz az első kört. Komoly pofoszkodásba került Schneiderrel és Dorannal. Kevin Hansen, Grönholm, Schneider a dobogós pozíciókban. Scheider lelassult, miközben Grönholm, megelőzte Kevin Hansent. Szabó és Baumanis is túlcsúszták az első kanyart. Baumanis megelőzte a fiúnkat.
Grönholm, K. Hansen, Doran, Baumanis, Szabó, Schneider sorrendben zárult a döntő, de nem biztos, hogy ez marad a vége!

A második elődöntő: Izgalmas rajt után Szabó a második és a negyedik helyen is megfordult. A rajt utáni pofozkodások végén a harmadik helyen fejezte be az első kört. Krisztián nyakára ráeshet Grönholm. Szabót megelőzte Grönholm egy túl szélesre sikerült jobbosból kifelé. Meg van a döntő 5. rajtpozíciója! Grönholm, Baumanis, Szabó Krisz volt a sorrend.

AZ első elődöntő: Sokáig emlékezetes marad a Reinis Nitiss rajt utána “röpködése”, miután a második kanyar tövében található elem, rárötette Nitisst, Marklund Meganjának a tetejére… Nitiss a pálya mellett fejezte be. Emlékezetes maradt a Doran vs.Timerzyanov előzés is, amelyből az angol pilóta került ki győztesen. Kevin Hansen simán nyert , Schneider előtt, aki a cél után falhoz csapta a Seat-ot, míg Doran lett a harmadik.

FotóK: FIAWorldRallycross.com

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ