FIA WRX 6. futam – Höljes – “The Magic Weekend” – Q4

FIA WRX 6. futam – Höljes – “The Magic Weekend” – Q4

MEGOSZTÁS

A negyedik kvalifikációs futam következik a svédországi Höljesből. Nézzük és izguljunk!

Élő stream – Q4

1. futam : 2:55.297 perccel az előző kvalifikációs futamban a bal hátsó kerekét megtörő Loeb nyert.
2. futam : 2:55.776 perccel Niclas Grönholm nyerte a futamot.
3. futam : Timerzyanov az élen… óriási kavarodás volt. Baumanis szélvédője kirepült a helyéről és defektet is kapott a jókeren. Larsson és Eriksson látványos párbajt vívtak. A 3. körben a K. Hansen látványos előzéssel tudta maga mögött Robin Larssont. 2:55.190 perccel Timerzyanov nyert! Óriási futam volt!
4. futam : Újabb “Csillagok Háborúja” következik. Solberg, Kristoffersson, T. Hansen, Bakkerud és Ekströn következik! A sportág három világbajnoka egy futamban!
Solberg ismét remekül rajtolt, Kristoffersson és T. Hansen egyszerre mentek ki jókerre egyből… Nagyo n közel maradtak a többiekhez. Solberg a jókerről visszajövet Kristoffersson mőgé jött vissza.
2:52.828 perccel Kristoffersson nyerte a futamot és a Q1-Q4 összetettjét is P. Solberg előtt, míg Timmy Hansen lett a harmadik!

FIA World Rallycross
FIA World Rallycross

Élő stream – Q4
Élő stream – Q3
Élő stream – Q2
Élő stream – Q1

AZ Euro RX Q4 futama nem hozott jó eredményt Kárai Tominak. A megszerzett 18. hely nem segítette Tomit az elődöntőbe jutni. Végül 111 helyezési ponttal a 16. még pontszerző helyen zárt a magyar pilóta. Mózer Attila remekül helytállt a 20. helyen zárt a Q4-ben, míg az összetettben a 21. lett. Az elért eredményhez GRATULÁLUNK! A Q4-et Cyril Raymond nyerte, míg az összetettetben Reinis Nitiss végzett az élen!

Az elődöntők párosítása
Az összetett állása a Q4 után
A Q4 eredményei
matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ