Fejcserés támadás

Fejcserés támadás

MEGOSZTÁS

Egy közúti baleset miatt kényszerű kihagyni a 2019-es versenyszezon hátralévő versenyit V-V Rally Racing Mitsubishis párosa a Strider Zoltán – Apkó András duó. Ennek ellenére a csapat nem hagyja ki a Steelvent Ózd Rallyt, hiszen a Szilágyi Patrik – Veres István duó képviseli a színieket.

Zoli Kelet-Európa egyik legérdekesebb benzinszagú rendezvényéről tartott hazafelé, amikor egy másik autós felelőtlen manővere miatt felborultak az autópályán és olyan sérülést szenvedett, amivel a hétköznapi életben még elboldogul, de versenyezni már nem tud.

„A Hungaroring Classicról hazafelé jövet az autópályán leszorított minket egy másik autós és balesetet szenvedtünk a feleségemmel. Igaz már jobban vagyunk, de a gyógyulásom hosszabb ideig tart, így ezt az évet ki kell hagynom. Mivel a partnereimet szeretném kiszolgálni, így a csapaton belül Szilágyi Patrik közreműködését kéretem” – árulta el Strider Zoltán, majd hozzátette. „Nagyon nehéz volt elengedni a szezonban tervezett hátralévő három versenyt, de a válltörés miatt hosszabb rehabilitációra van szükség, ami novemberig is eltarthat. Szerencsére a fiam másodszor is magyar junior Drag bajnok lett, ez valamennyire kárpótol.”

Zoli csapaton belül választott helyettest Szilágyi Patrik személyében, aki az idei évben már megcsillantotta vezetői képességeit. Egerben vezető helyről technikai probléma miatt esett ki, Székesfehérváron pedig nem talált legyőzőre. Most pedig Ózdon szeretne bizonyítani.

„Az eddigi pályafutásom alatt rengeteg támogatást kaptam Zolitól és a Gulf Hungarytól, nélkülük nem tartanék itt és ezúton is szeretném megköszönni nekik a sok baráti és partneri támogatást” – mondta Szilágyi Patrik.

Patrik erre a versenyre navigátort cserél, hiszen korábbi társai munkahelyi elfoglaltságok mellett nem tudnak ennyi időt szánni a versenyzésre. Új navigátora Veres István lesz, akivel hosszabb távon gondolkodnak.

„A pályák egy részét ismerem, a tavalyi belsőkből próbálom elmélyíteni a tudásomat. Az új pályák szerintem mindenkinek kihívást jelentenek majd. Természetesen az élmezőnyben szeretnénk autózni, de nagyon nehéz dolgunk van, hiszen nagyon népes és erős mezőnybe cseppenünk” – tette hozzá Patrik.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Gulf Lubricants Hungary Kft., Pápai Beton Kft., Wimmer Trans Kft., Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Honor Trans-Sped Kft., BM KOMP kompresszortechnika, Max-Transport Bt., Bolyki – Terra Kft., Hardy Working Tools, Láng Kft., Dr. Rettig Richárd, Cseró Kft., Pro Work, Kele-Car Kft., Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Tiszta Víz Üzletház, Lead Design Kft., Confidenza Kft., Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft., AS-Mota Kft., Dr. Hlinka József e.v.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ