Fantasztikus Hajdúszoboszlói hétvége volt…

Fantasztikus Hajdúszoboszlói hétvége volt…

MEGOSZTÁS

Fanni_Szobosz (3)

Szentgyörgyi Fanni az V. Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó és DRIFT bemutatón vett részt. A Livewire Team versenyzője, Simon Anikó meghívásának eleget téve osztotta és gyűjtötte az élményeket.

Fanni, milyen hangulatban telt a Hajdúszoboszlói hétvége?

Pont olyan jól sikerült, amennyire vártam! Nagyon jó volt a hangulat, minden korosztálynak voltak programok. Felvonulással nyitottuk meg a rendezvényt, rendőri felvezetéssel gurultunk végig a városon. Este sztárvendégként Dér Heni lépett fel, aki mögött volt szerencsénk táncolni, hála Simon Anikó szervezőnek és a csapatomnak. ? Emellett Brazil show, Dj, és tűzzsonglőrök biztosították a jó hangulatot.

Mikor érkeztél?

Az autóm csütörtökön, mi pedig péntek dél fele érkeztünk a csapatommal.

Milyen fogadtatást kaptál?

Nagyon sok kedves szót kaptam, mindenki barátságos volt. Sok új embert ismertem meg. Szuper csapat kovácsolódott össze.

Milyen élményekkel gazdagodtál?

Napokig tudnék mesélni, azt gondolom. Vezettem kamiont a terep ügyességi pályán, ezúton köszönöm Kovács Pál – Rezsőnek, óriási élmény volt keresztbe menni egy nagy szörnnyel. Részt vettem a felni tartó versenyen Anikó és Speaker Zima segítségével, ahol 2. helyen végeztem. Livewire Team és Simon Mb Trade összefonódásával létrejött csapat a 2. helyet érte el a Kamionhúzó versenyen. A szombati Drift bemutató fantasztikus volt, a sok taps, újongás, integetés, óriási adrenalint adott. Nyaralók, lakók mind – mind kilátogattak, rengetegen voltak!

Jövőre újból?

Ez nem kérdés, ki nem hagynám! Nagyon sajnáltam, hogy haza kell jönni. Fejet hajtok Simon Anikó szervező, versenyző társam, barátnőm előtt, hogy ezt a szuper rendezvényt összerakta! Le a kalappal a segítői előtt is, hogy 110 %-on teljesítettek. Rekordot döntöttek, több mint 150 kamion jelent meg. A kamiongyorsuláson is megdőlt a tavalyi rekord, idén 51 kamion állt rajthoz!

Hálás vagyok, hogy itt lehettem, jó buli volt. És nem utolsó sorban megláttam a szépet a kamionokban. 🙂

Köszönet a képekért Gacsal Zitának!

Csapatunk energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ