Extrém körülmények – PSZA Motorsport – Mikulás Rallye

Extrém körülmények – PSZA Motorsport – Mikulás Rallye

MEGOSZTÁS

Többnyire mindent megkapott a Mikulás Rallye-tól a PSZA Motorsport csapata, amit várt. Párosaik kemény hétvégét tudhatnak a hátuk mögött, de mindenkinek jutott egy kicsi a szórakozásból.

„Vallójában erre számítottunk, hogy az időjárás nem lesz kegyes hozzánk. Vasárnap reggel megérkezett a havazás, ami helyenként két – három centiméteres hótakarót eredményezett majd, ha ez nem lett volna elég még ónos eső is esett. A szerviz park reggelre a feje tetejére állt, de végül mindenki maradt az előre megbeszélt taktikánál. Annyira nem volt nagy a hó, hogy téli gumira váltsunk és a később keletkező nagy sár is azt bizonyítja jól döntöttünk. Ezen körülmények mindenki számára nagyon megnehezítették a futamot. A szerencsés csapatok közé sorolnám magunkat, hiszen versenyzőink közül senkinek nem volt nagyobb technikai problémája vagy balesete, bár két versenyzőnk nem tudta befejezni a versenyt. Helembai Zsoltiék az ugratóról a földre érkezve megütötték az autó karterjét, valamint Kosztolányi Laciék egy defektes gumi miatt kikéstek az időellenőrzőből. Ezen kívül mindenki nagyon jól érezte magát és jó szájízzel ment haza. Az külön öröm számunkra, hogy Berta Laci nagyon magabiztos és kiemelkedő tempót tudott autózni és ezzel meg tudta nyerni a Pirelli Murva Kupa II-es kategóriájának a bajnoki címét. Sajnáljuk, hogy Viszló Csabiékkal nem tudtak meccselni, mert ők korán búcsúztak a viadaltól. A sátrunk alatt volt még megtalálható Hinger Dávid és Nagy Gábor is, akik a Zsigulikkal megpróbálták kiszolgálni a nézőket, akik kijöttek a versenyre. Sajnos Zagyva Dorka vasárnap nem rajtolt el, az extrém időjárási körülmények miatt döntött így a család. Viszont így sem maradt el a versenyzése, hiszen édesapja Lali mellé ült be navigálni és tanulni. Szeretnénk megköszönni a szerviz csapatunknak, mert ismételten nagyon jól helytálltak még ebben a saras környezetben is. További köszönet illeti a versenyrendezőjét, aki a legjobb mosós brigádot választotta. Természetesen jár a köszönet a támogatóinknak és a fotósainknak is. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánjak és találkozunk a Szilveszter Rallye-n” – összegezte a hétvégét Szabó Árpád.

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Wall Print Hungary Kft., Better and Better Bt., LOTTE Chemical Magyarország Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ